Magda Vasiliu, mesaj răvășitor după ce fiica lui Luis Enrique a murit de cancer

Magda Vasiliu, mesaj răvășitor după ce fiica lui Luis Enrique a murit de cancer GALERIE FOTO
Mesaj răvășitor de la Magda Vasiliu, după moartea fiicei lui Luis Enrique

Fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu a postat un mesaj răvășitor după ce fiica fostului selecționer al Spaniei, Luis Enrique, a murit de cancer. Vedeta de televiziune a avut o reacție care i-a lăsat pe internauți cu gura căscată, mai ales că știe ce vorbește, deoarece și fiul său a trecut prim momente foarte grele.

Mesaj răvășitor de la Magda Vasiliu, după moartea fiicei lui Luis Enrique

Magda Vasiliu a trecut prin momente pe care nu le dorește nici măcar dujmanilor, după ce fiul său a fost diagnosticat cu cancer. Băiețelul Magdei Vasiliu a primit tratament în străinătate și a trecut cu bine peste această cumpănă. Astăzi, când s-a aflat de tragedia din familia lui Luis Enrique, vedeta a scris un mesaj pe pagina sa în care a scris ce înseamnă banii în astfel de cazuri.

„Fetița de 9 ani a lui Luis Enrique a murit ieri, după 5 luni de luptă contra cancerului osos. Fusese diagnosticată cu osteosarcom. Banii, relațiile, notorietatea sunt zero în fața bolii…”, a scris Magda Vasiliu.

Mesaj răvășitor de la Magda Vasiliu după moartea fiicei lui Luis Enrique
Mesaj răvășitor de la Magda Vasiliu după moartea fiicei lui Luis Enrique

Xana s-a luptat timp de cinci luni cu teribila afecțiune

Fiica lui Luis Enrique, Xana Martinez, suferea de osteosarcom, o formă de cancer osos. Timp de cinci luni s-a luptat pentru a învinge boala. După ce micuța a murit, Luis Enrique a publicat un mesaj dureros pe pagina lui de pe o rețea de socializare.

“Xana a murit astăzi, la 9 ani, după o luptă intensă timp de cinci luni cu osteosarcom. Mulţumim celor care au fost alături de noi în aceste luni şi mulţumim pentru discreţie şi înţelegere. Ne vei lipsi tare mult, dar ne vom aminti înfiecare zi de tine şi vom trăi cu speranţa că într-o zi ne vom întâlni. Vei fi steaua care va călăuzi familia noastră. Odihnește-te în pace, micuță Xana”, a scris Luis Enrique.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×