Madonna împlinește 60 de ani. Cântăreața a petrecut grandios!

Ana Ioana   
în Stiri mondene
16/08/2018, 18:39
Madonna împlinește 60 de ani. Cântăreața a petrecut grandios!
Madonna a implinit 60 de ani. Aceast s-a sarbatorit intr-un fel deosebit

Madonna împlinește 60 de ani. Cântăreața a petrecut grandios! Pentru criticii muzicali și fanii ei, ziua artistei a fost un moment bun pentru a-și aduce aminte de hituri vechi. Artista este considerată o maestră a reinventării. Madonna a apărut pe scenă la începutul anilor 1980. Primul hit al ei a fost Like a virgin, melodie ce a devenit number one în topul Billboard, în 1984.

După acesstă piesă, au urmat alte 11 melodii care au ajuns în vârful clasamentului. Albumul recent al Madonnei, Rebel Heart, a apărut în 2015. Revista Forbes a făcut un calcul pentru întreaga sa cariera, și au ajuns la suma de 590 de milioane de dolari. Artista s-a dedicat în ultimii ani unor diverse numeroase proiecte de caritate.

Citește și: Când începe sezonul 2 din Fructul Oprit, serialul îndrăgit de toți românii

Citește și: Liviu Dragnea a fost desființat de un fost membru PSD!

Madonna împlinește 60 de ani. Cântăreața a petrecut grandios!

Cântăreața s-a sărbătorit într-un stil grandios la cei 60 de ani. Aceasta s-a bucurat de petrecere împreună cu cei apropiați și de copii săi. Artista a postat pe contul de Facebook, miercuri seara, aproape de aniversarea sa, o fotografie sub care a adăugat „aproape un selfie de aniversare” .Poliţia marocană a mobilizat un dispozitiv important pentru a-i împiedica pe fotografi şi jurnalişti să o deranjeze pe vedetă, potrivit mai multor reporteri contactaţi de AFP la Marrakech.

Speculațiile spun că s-a întâmplat același lucru și cu locul în care și-a sărbătorit frumoasa vârstă. Madonna a ales ca localul să fie Palatul vechi El Fenn, cu o piscină ți o terasă imensă. Cu ocazia împlinirii a 60 de ani, Madonna a lansat o colectă în beneficiul asociaţiei caritabile „Raising Malawi”, care susţine orfanii şi copiii vulnerabili din Malawi cu programe de sănătate şi de educaţie. „Pentru aniversarea mea nu pot găsi un cadou mai mare decât să pun în legătură familia mea mondială cu această ţară magnifică şi copiii care au nevoie de noi”
Vedeta este divrțată de Guy Ritchie și este mamă a doi copii biologici, dar și a 4 copii adoptați din Malawi.

Noul albumu al Madonei

La cei 60 de ani, cântăreața va lansa până la sfărșitul acestui an cel de-al 14-lea său album. Artista a publicat pe rețelele personale de socializare o imagine care i-a lăsat pe fani să se întrebe dacă aceasta este imaginea de copertă a viitorului album. Aceasta s-a mutat recent în capitala Portugaliei împreună cu fiul ei în vârstă de 12 ani, David Banda. „Am întâlnit mulţi muzicieni uimitori, şi am ajuns să lucrez cu mulţi dintre ei pentru noul meu album, aşa că Lisabona mi-a influenţat muzica şi munca. Cum ar fi putut să nu o facă? (…) , a spus aceasta într-un interviu.

Madonna şi-a făcut și debutul regizoral în 2008, cu o comedie pe care tot ea a scris-o, „Filth and Wisdom”. A mai regizat şi a fost coscenarist la „W.E” (2011). În 2018, va regiza pentru MGM filmul „Taking Flight”, bazat pe viaţa balerinei Michaela DePrince.

Artista a susținut un concert și în România, în 2009, la scurt timp după moartea lui Michael Jackson, căruia i-a adus un omagiu cu această ocazie. Michael Jackson ar fi împlinit și el anul acesta, pe 29 august, 60 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×