Madonna a confirmat ceea ce bănuia toată lumea. Când și unde s-a infectat cu noul coronavirus

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/05/2020, 12:05
Madonna a confirmat ceea ce bănuia toată lumea. Când și unde s-a infectat cu noul coronavirus
Madonna a recunoscut că a fost infectată cu noul coronavirus. Sursa foto: captură Youtube

Madonna a recunoscut că a fost depistată cu noul tip de coronavirus, după ce săptămâna trecută cântăreața americană a anunțat pe contul ei de Instagram că are anticorpii necesari pentru a lupta cu boala.

Madonna a dat detalii despre cum s-a infectat cu noul coronavirus

Toată lumea bănuia încă de atunci că artista fusese infectată, însă nimeni nu avea certitudinea, căci a păstrat totul în secret.

Acum, chiar ea a vorbit despre infecția cu coronavirus și a spus când și unde s-a pricopsit cu el.

Artista a mărturisit că a luat virusul la finalul turneului ei european, la Paris, în urmă cu șase săptămâni.

„În prezent, nu sunt bolnavă. Când rezultatul testului pentru anticorpi la Covid-19 este pozitiv, înseamnă că ai avut virusul. Ceea ce s-a întâmplat, pentru că am fost bolnavă în Paris, la finalul turneului meu, acum mai bine de şapte săptămâni, împreună cu mai mulţi artişti din show-ul meu”, a ținut să precizeze artista pe Instagram.

Celebrități cu coronavirus: Tom Hanks, Rudy Gobert, Placido Domingo, Idris Elba

„La acel moment, toţi am crezut că este o gripă foarte gravă. Mulţumesc lui Dumnezeu că suntem toţi sănătoşi şi bine acum”, a mai spus muziciana cu milioane de fani în toată lumea.

„Mi-am făcut ieri analizele medicale și am descoperit că am anticorpi. Mâine o să mă plimb cu mașina, cu geamul larg deschis și voi răspire aerul lui Covid-19. Sper să fie soare”, scria săptămâna trecută îndrăgita cântăreață de muzică pop.

Pe lângă Madonna, o serie de alte personalități din întreaga lume au avut probleme de sănătate din cauza virusului SARS-COV-2.

Pe lista celebrităților care au fost infectate cu coronavirus se numără Placido Domingo, Danna Garcia, Prințul Charles, Idris Elba, Olga Kurylenko, Tom Hanks și Rita Wilson, Rudy Gobert, Paulo Dybala, Boris Johnson și Prințul Albert de Monaco, printre alții.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×