Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Radu Mazăre, din nou însărcinată! Va mai avea o fetiţă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
14/09/2019, 12:40
Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Radu Mazăre, din nou însărcinată! Va mai avea o fetiţă
Mădălina Pamfile va avea încă o fetiță. Sursa foto: click.ro

Mădălina Pamfile este în culmea fericirii. Retrasă de ceva vreme din lumina reflectoarelor, fosta iubită a lui Radu Mazăre va deveni mămică pentru a doua oară, emoționanta veste fiind împărtășită chiar de ea, prin intermediul rețelelor de socializare, unde a dezvăluit inclusiv sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece.

Mădălina Pamfile va mai avea o fetiță

La aproape un an de când a născut-o pe Sofia, Mădălina Pamfile va deveni din nou mama unei fetițe. „E o fetiţă. Anunţ de sarcină. Mamă. Soră. Sophia. Încă o fetiţă. Dragoste”, a scris Mădălina Pamfile pe contul personal de Facebook, iar reacțiile din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online nu au întârziat să apară.

În doar câteva minute, frumoasa brunetă a primit sute de mesaje cu felicitări din partea internauților. Dat fiind faptul că a aflat sexul bebelușului, putem spune că au trecut deja câteva luni de când vedeta a primit fericita veste.

Mădălina Pamfile, fosta asistentă Tv, este însărcinată cu al doilea copil. Sursa foto: click.ro
Mădălina Pamfile, fosta asistentă Tv, este însărcinată cu al doilea copil. Sursa foto: click.ro

Mădălina Pamfile a avut o relație cu Radu Mazăre

Mădălina Pamfile a intrat în atenția ziarelor de scandal în momentul în care a devenit iubita fostului primar al Constanței, Radu Mazăre. Pe atunci, focoasa brunetă abia împlinise vârsta majoratului și cocheta cu televiziunea, visând să devină asistentă într-o emisiune de tip tabloid. Chiar dacă a negat în nenumărate rânduri relația cu Radu Mazăre, visul i s-a îndeplinit în clipa în care s-a afișat la brațul omului care a păstorit orașul de la malul Mării Negre vreme de 15 ani.

Între timp însă, Mădălina Pamfile a decis să devină femeie de casă, ieșind definitiv din lumina reflectoarelor. Și-a găsit fericirea în brațele unui cunoscut om de afaceri, cu care are o fetiță de un an și așteaptă cel de-al doilea copil. În ceea ce-l privește pe Radu Mazăre, fostul primar al Constanței a dispărut definitiv din gândurile Mădălinei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×