Mădălina Pamfile, cadou de peste 40.000 de euro! Cum arată bolidul roz primit de la soțul său

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
09/02/2019, 17:02
Mădălina Pamfile, cadou de peste 40.000 de euro! Cum arată bolidul roz primit de la soțul său GALERIE FOTO
Mădălina Pamfile a primit un cadou de peste 40.000 de euro

Mădălina Pamfile a primit un cadou de peste 40.000 de euro, chiar cu o zi înainte ca fiica sa să împlinească 7 luni. Fosta asistentă TV a primit de la partenerul de viață un bolid de lux de culoare roz. Mădălina s-a fotografiat alături de noua „bijuterie”, a postat poza pe rețelele de socializare și a fost apreciată de fani.

Mădălinia Pamfile a devenit mămică pe 9 iulie 2018. Fosta asistentă TV și partenerul ei de viață i-au pus numele fetiței Sofia. „Sunt foarte fericită! Am născut o fetiță de 4 kg sănătoasă. Sunt foarte bucuroasă! Am avut emoții mari, dar toate au trecut pentru că lângă mine au fost mama mea şi iubitul meu! Deocamdată nu mă pot ridica din pat. Am născut pe cale naturală, iar travaliul a durat 12 ore, însă acum încep să mă simt mai bine”, este declarația făcută de Mădălina Pamfile după ce a devenit mamă.

Mădălina Pamfile a primit un cadou de peste 40.000 de euro

Fosta asistentă TV a primit de la partenerul de viață drept cadou un bolid de lux, de culoare roz, a cărui valoare depășește suma de 40.000 de euro. În funcție de model și de dotări, mașina poate ajunge să coste chiar și 80.000 de euro. Bolidul a fost personalizat, iar Mădălina Pamfile a fost foarte impresionată. În plus, mașina a fost colantată, proces care a mai costat câteva mii de euro în plus.

Bolidul de lux primit de Mădălina Pamfile
Bolidul de lux primit de Mădălina Pamfile

„#newcar #?#life #is #pink”, a scris Mădălina Pamfile pe contul personal de Instagram, după ce s-a fotografiat alături de noua ei mașină și de fetița ei. Unul dintre fanii care o urmăresc pe rețeaua de socializare și-a dat imediat seama că Mădălina se află în Spania, după ce a zărit în poză semnul unei stații de metrou, specific țării din Peninsula Iberică. „Aceasta este cea mai frumoasă imagine pe care ai avut-o vreodată?”, „Wow, ce mișto!”, „Ești în Spania? Se vede semnul de la Metrou?”, i-au scris fanii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×