Mădălina Pamfile, o mămică extrem de cool!

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
28/09/2018, 19:22
Mădălina Pamfile, o mămică extrem de cool! GALERIE FOTO
Mădălina Pamfile, o mămică extrem de cool!

Mădălina Pamfile, fosta astistentă a lui Dan Capatos, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”, a născut o fetiță în urmă cu aproximativ trei luni.

„Eleva lui Mazăre” a născut în Spania, acolo unde s-a și retras de ceva vreme. Mădălina duce o viață de lux din ceea ce se poate vedea în pozele pe care le postează pe rețelele de socializare. Conduce un Benthley și îmbracă haine de la cele mai mari case de modă din lume.

Mădălina Pamfile duce o viață de poveste

Focoasa brunetă a fost căsătorită cu un om de afaceri timișorean, Alin Bruno, dar au divorțat în octombrie 2017, după doi ani de căsnicie. Mădălina era deja gravidă cu un alt bărbat în momentul separării.

Pe noul bărbat din viața ei l-a ținut departe de ochii presei. Puțini îl cunosc pe acesta, iar Mădălina preferă să păstreze discreția în continuare.

„Nu vreau să apar la TV momentan, nu dau interviu nimănui. Sunt un pic grăsuţă. Da, sunt însărcinată. Sunt însărcinată în 7 luni. O să am o fetiţă,” declara Mădălina Pamfile pentru Antena Stars.

Își plimbă fetița într-un cărucior de 2.600 de euro

Ca multe alte vedete, Mădălina Pamfile este în tendințe și își răsfață fetița cu cele mai scumpe și alese haine și accesorii.
Pamfile își plimbă copilul într-un model de cărucior extrem de faimos: Cybex Priam Gold Wings by Jeremy Scott, supranumit Rolls Royce-ul cărucioarelor, care costă nici mai mult nici mai puțin decât 12,199 lei.

Vedete de la Hollywood, precum Cardy B, dar și cele autohtone precum Adelina Pestrițu, au ales același cărucior pentru odrazlele lor.

Mădălina Pamfile și Radu Mazăre

Mădălina Pamfile se poate lăuda cu un amplu palmares de iubiri cu năbădăi. Cei mai mulți bărbați din viața ei au fost celebri, bruneta având o afinitate pentru fotbaliști precum Daminuță și Gabi Matei. Dar printre cele mai controversate relații a fost cea cu fostul edil al Constanței, Radu Mazăre.

„Eleva lui Mazăre”, cum a numit-o presa tabloidă la vremea respectivă, făcea titlurile tuturor ziarelor din România. Mădălina avea o vârstă „sumbră”, la limita legalității, atunci când a început să se afișeze la brațul celui mai iubit edil din Constanța.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×