Mădălina Ghenea s-a lăsat fotografiată la plajă. Cât de frumoasă este românca. FOTO

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/08/2019, 11:29
Mădălina Ghenea s-a lăsat fotografiată la plajă. Cât de frumoasă este românca. FOTO GALERIE FOTO
Mădălina Ghenea face furori cu fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare. Sursa foto: eva.ro

Mădălina Ghenea reușește mereu să atragă atenția prin fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare. Actrița a fost fotografiată de curând la piscină în Sestri Levante, iar în urmă cu o lună a fost văzută alături de iubitul ei, dealerul de artă Vito Schnabel pe un yacht de lux în Portofino.

Mădălina Ghenea este o apariție sexy inclusiv la plajă

Mădălina Ghenea este o apariție incendiară, iar fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare fac furori printre internauți. De curând, vedeta a fost fotografiată la piscină într-un costum de baie negru punându-și în valoare formele apetisante, potrivit romaniatv.net. VEZI GALERIE FOTO 

Fotomodelul este renumit la nivel mondial datorită prezentărilor de modă, dar și pentru că a apărut într-un videoclip de-al artistului celebru Eros Ramazzotti. Artista trăiește de ani buni în Italia și a jucat chiar și într-un film ”Youch” în urmă cu 4 ani. Frumoasa română a apărut goală în filmul italian.

Mădălina Ghenea trăiește la Milano alături de fiica și mama sa
Mădălina Ghenea a fost surprinsă la piscină în ipostaze pe placul internauților. Sursa foto: romaniatv.net

Mădălina Ghenea își crește singură fetița

Mădălina Ghenea și Mihai Stratan au decis să se despartă chiar dacă cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 2 ani și 4 luni pe nume Charlotte. Actrița în vârstă de 31 de ani a decis să se întoarcă la Milano pentru a-și urca cariera de fotomodel sărbătorindu-și ziua de naștere, din data de 8 august alături de fiica sa. Mutarea această l-a forțat pe fostul iubit să facă naveta România – Italia pentru a-și vizita copilul.

Apropiații cuplului spun că neînțelegerile dintre Mădălina Ghenea și Mihai Stratan au început imediat după nașterea fetiței. Se pare că cei doi se înțelegeau de minune când erau împreună cu fetița, dar când rămâneau singuri se certau des și nu au mai reușit să-și salveze relația. Actrița îi reproșa fostului iubit că nu-i acordă atenție și petrece prea mult timp pe rețelele de socializare.

Vedeta a debutat pe podiumurile de modă la vârsta de doar 15 ani și a devenit cunoscută după ce a apărut în compania actorului Leonardo DiCaprio și apoi la brațul lui Gerard Butler. În momentul de față Mădălina Ghenea i-a căzut cu tronc dealerul de artă Vito Schnabel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×