Cum arăta Mădălina Ghenea înainte să devină celebră, când nu avea silicoane. Era o fată simplă din Slatina şi colegii râdeau de ea că e „plată ca apa”

în Femei frumoase
07/03/2018, 18:29
Cum arăta Mădălina Ghenea înainte să devină celebră, când nu avea silicoane. Era o fată simplă din Slatina şi colegii râdeau de ea că e „plată ca apa” GALERIE FOTO

Mădălina Ghenea era o fată simplă din Slatina. Avea, într-adevăr, o frumuseţe nativă, însă… doar atât. Mama Natură nu fusese prea darnică în privinţa bustului, motiv pentru care olteanca era poreclită „plată ca apa” de către cei mai răutăcioşi dintre colegii ei.

Mădălina a trecut însă peste toate aceste răutăţi şi a reuşit să îşi facă un nume nu doar în România, cât în întreaga lume. VEZI POZELE CU MĂDĂLINA GHENEA DIN TINEREŢE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Mădălina Ghenea şi-a făcut „îmbunătăţiri” la buze, nas şi posterior, dar şi la nivelul pieptului, intervenţie care i-a adus contracte pe bandă rulantă. Au existat guri rele care au declarat că şatena şi-a pus implant mamar la numai 16 ani, în vacanţa de vară dintre clasele a 10-a şi a 11-a. Alţii spun că s-a operat la vârsta de 20 de ani, la câţiva ani după ce s-a mutat în Italia. Cert este că după ce s-a tunat, Mădălina a devenit din ce în ce mai căutată de casele de modă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×