Mădălina Ghenea, apariţie de senzaţie la săptămâna modei de la Milano. Galerie FOTO

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
23/09/2019, 20:35
Mădălina Ghenea, apariţie de senzaţie la săptămâna modei de la Milano. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Mădălina Ghenea apariţie de senzaţie la săptămâna modei de la Milano. Sursa foto: hepta.com

Mădălina Ghenea a avut o apariţie de senzaţie la săptămâna modei de la Milano! Frumoasa româncă a participat la un eveniment caritabil, însă toți ochii au fost ațintiți spre ea, deoarece a ales să poarte o rochie extrem de sexy, care i-a pus în evidență picioarele superbe.

Mădălina Ghenea, apariţie de senzaţie la săptămâna modei de la Milano

Frumoasa româncă a ales să îmbrace o spectaculoasă rochie argintie, cu o multitudine de pietre, care au făcut-o  să strălucească la propriu. Combinația de paiete și mărgele aplicate pe rochia Mădălinei Ghenea făceau ca formele sale să fie puse și mai în valoare.

Rochia lungă până la pământ avea un singur umăr în timp ce în partea de jos era decupată adânc pe partea stângă, punându-i în evidență picioarele lungi și suple ale modelului român.

Mădălina Ghenea apariţie de senzaţie la săptămâna modei de la Milano
Mădălina Ghenea apariţie de senzaţie la săptămâna modei de la Milano. Sursa foto: hepta.com

Mădălina Ghenea s-a stabilit în Italia, împreună cu fiica ei

Mădălina Ghenea a accesorizat rochia cu o brățară, cercei și un inel cu pietre prețioase. Ce-a de-a 11-a ediție a amfAR Gala Milano, un eveniment caritabil care urmărește să adune bani pentru continuarea cercetării în vederea descoperirii unui tratament pentru SIDA, a avut loc, sâmbătă seara, în Milano, fiind deja o tradiție printre evenimentele organizate în săptămâna modei de la Milano.

Mădălina Ghenea arată mai bine ca oricând, iar acest lucru arată faptul că vedeta a trecut peste momentele grele din ultima perioadă, când a divorțat de tatăl fetiței sale, Matei Stratan. Frumoasa brunetă și-a luat copilul, pe micuța Charlotte, și a hotărât să ia viața de la capăt, în Italia.

Așadar, Matei Stratan este nevoit să facă naveta în Italia, de câte ori vrea să-și vadă fiica. Se pare că acesta face tot ce-i stă în putere să aibă o relație bună cu Mădălina Ghenea, ănsă momentan cei doi sunt despărțiți în continuare. Mădălina Ghenea vrea ca fiica ei să crească în Italia, iar în Româna să nu mai vină decât în vacanțe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×