Lună Plină roz pe 7 aprilie 2020. Cum vor fi afectate zodiile de acest fenomen

Dan Suta   
în Horoscop
03/04/2020, 19:11
Lună Plină roz pe 7 aprilie 2020. Cum vor fi afectate zodiile de acest fenomen
Lună Plină pe 7 aprilie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Vom avea parte de prima Lună Plină a acestei primăveri, iar fenomenul se va produce pe 7 aprilie 2020. I se mai spune și SuperLuna Roz, un eveniment care ne va schimba complet viețile.

Lună Plină pe 7 aprilie 2020. Efectele pentru fiecare zodie

Berbecii vor fi destul de recalcitranți în perioada următoare. Luna Plină va avea un efect puternic asupra stării lor de spirit. Vor lua tot felul de decizii extrem de importante.

Taurii vor fi și ei ușor debusolați în perioada care urmează. Au de rezolvat câteva chestiuni la locul de muncă, însă colegii cu care colaborează nu sunt tocmai cooperativi.

Racii au parte de schimbări profunde

Gemenii vor să facă schimbări prin casă și se hotărăsc să achiziționeze tot felul de lucruri. Sunt puși în fața unor schimbări fundamentale și din punct de vedere sentimental.

Racii au parte de schimbări importante la nivel emoțional. Nu este o perioadă tocmai bună pentru cei a căror planuri nu s-au concretizat, deci se vor simți foarte descumpăniți.

Leii privesc lucrurile cu mai mult optimism, însă Luna Plină vine și le amintește că nu au acționat prea bine până acum.

Fecioarele ajung la capătul oricărei puteri. Nu mai au răbdare, refuză să se implice în activități care nu le trezesc nicio doză de interes și vor pune piciorul în prag exprimându-și nemilțumirile.

Balanțele își concentrează toată atenția asupra familiei. Vor fi alături de cei dragi, mai ales în perioada asta în care au cea mai mare nevoie.

Scorpionii își pun tot felul de întrebări și nu sunt tocmai mulțumiți de cum evoluează lucrurile din viața lor.

Săgetătorii intră în panică mai des decât o făceau înainte, iar sfatul pentru ei este să nu mai asculte toate bazaconiile care circulă pe internet.

Capricornii primesc bani din surse la care nu s-ar fi gândit niciodată. Lucrurile se schimbă în bine în viața lor.

Vărsătorii se poticnesc de tot felul de obstacole pe care singuri și le pun în cale.

Peștii sunt avantajați de Luna Plină, în sensul că vor reuși să scape de anumite probleme financiare care le-au stat pe cap.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×