Lună Nouă în Scorpion pe 28 octombrie. Peștii și Leii sunt puși la încercare de soartă

Dan Suta   
în Horoscop
23/10/2019, 13:42
Lună Nouă în Scorpion pe 28 octombrie. Peștii și Leii sunt puși la încercare de soartă
Lună Nouă în Scorpion pe 28 octombrie. Sursa foto: Daily Express

Un nou fenomen astrologic la orizont: se va produce Lună Nouă în Scorpion pe 28 octombrie. Acest fenomen cheamă la reînnoire, la readaptare la societate și la oamenii din jur, la relegarea anumitor relații, la ambiționarea de a o lua de la zero. Peștii și Leii vor puși la încercare deoarece se încăpățânează să rămână într-o anumită zonă, fără să încerce măcar să vadă cum e dacă schimbă ceva.

Lună Nouă în Scorpion pe 28 octombrie. Cum sunt afectate zodiile

Berbecii dau frâu liber sentimentelor și se descarcă emoțional în fața persoanelor potrivite. Se eliberează de tot felul de gândiri negative, de senzații de care aveau nevoie să scape. Taurii se simt ceva mai confortabili în pielea lor din 28 octombrie încolo. Lucrurile se vor schimba în bine mai ales din punct de vedere relațional. Devin extrem de comunicativi și persuasivi.

Gemenii au parte și ei de câteva momente frumoase în special după noaptea de 28 octombrie. Primesc răspunsuri la multe semne de întrebare care îi măcinau. Racii trec de la o stare la alta. În mod obișnuit, fenomenul de Lună Nouă îi avantajează, însă o suită de neconcordanțe, de evenimente neprevăzute îi pune pe gânduri. Leii sunt puși și ei în dificultate, însă vor găsi ieșirea perfectă.

lună nouă scorpion
Soarta îi pune la încercare pe Lei și Pești. Sursa foto: Pixels.com

Capricornii vor întâmpina sincope financiare

Fecioarele au parte de o stare ceva mai bună, căci se apucă serios de o serie de treburi pe care le-au tot amânat. Balanțele vor milita pentru transparență în comunicare și se vor impune atât în relațiile din familie cât și de la serviciu. Scorpionii înfloresc din 28 octombrie. Li se deschid multe porți care aduc succesul la care visau toată viața.

Săgetătorii rup pisica în două și iau câteva decizii care le aduc o mare ușurare. Capricornii trebuie să fie atenți la cum își gestionează finanțele, iar Vărsătorii nu vor fi tocmai în apele lor din cauza certurilor în cuplu. Peștii sunt puși la încercare și aproape obligați să renunțe la anumite conforturi dacă vor să le fie bine pe viitor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×