Luna nașterii tale îți spune cum va fi anul 2020 pentru tine. Cei născuți în septembrie câștigă pe toate planurile

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
04/11/2019, 15:15
Luna nașterii tale îți spune cum va fi anul 2020 pentru tine. Cei născuți în septembrie câștigă pe toate planurile
Luna nașterii îți spune cum va fi anul 2020 pentru tine. Sursa foto: artstation.com

Luna nașterii tale îți spune cum va fi anul 2020 pentru tine. Anul va fi unul plin de provocări în special pentru persoanele născute vara și toamna. Lucrurile se vor schimba din toate punctele de vedere, nu în bine, ci în foarte bine, mai ales pentru cei născuți în august și septembrie.

Luna nașterii dezvăluie cum va fi anul 2020 pentru tine

Persoanele născute în luna ianuarie vor avea un an excelent din punct de vedere organizațional. Se vor descurca mai bine ca oricând, mai ales cei care lucrează în domenii precum PR, event planner sau jurnalism.

Cei născuți în februarie vor avea un an extrem de prost din punct de vedere amoros, culmea, deși ei sunt născuți în luna iubire. Vor compensa pe parte de relații de prietenie, iar unele se vor dovedi a fi mai sincere decât una de iubire.

Cei născuți în martie vor avea un an cu suișuri și coborâșuri. Prima parte a lui 2020 va fi una destul de grea, însă din vară încolo lucruri se vor așeza pentru ei. Persoanele care au venit pe lume în aprilie trebuie să știe că 2020 îi va prinde pe picior de plecare. Vor fi mai mult prin mașină și prin avioane.

Cei născuți în august și septembrie dau lovitura

Pentru cei născuți în luna mai se anunță un an deosebit de interesant, plin de momente care mai de care mai revelatoare pentru nevoia lor de armonie. Persoanele care s-au născut în luna iunie vor avea parte de surprize plăcute în special vara. Vor călători mult cu oamenii cu care se simt cel mai bine.

Cei născuți în iulie nu vor avea un an spectaculos din punct de vedere profesional, dar vor compensa la capitolul dragoste.

Cele mai fericite persoane sunt cele născute în lunile august și septembrie: anul 2020 va fi anul în care se vor remarca, acel an în care vor bifa succese la toate capitolele! Cât despre cei născuți în octombrie, aceștia vor primi câteva lovituri de la viață care îi vor face să se trezească la realitate.

Cei născuți în noiembrie și decembrie au un an destul de monoton, dar unul benefic din punct de vedere financiar.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×