Luminițele de Crăciun au fost aprinse în București! EURO 2020, tema principală la Târgul de Crăciun. FOTO

Alexa Serdan   
în Imagini de ultima ora
28/11/2019, 19:50
Luminițele de Crăciun au fost aprinse în București! EURO 2020, tema principală la Târgul de Crăciun. FOTO GALERIE FOTO
Târgul de Crăciun a fost inaugurat în această seară. Sursa foto: romaniatv.net

Târgul de Crăciun din București a fost inaugurat joi, 28 noiembrie, iar tema pe care au ales-o reprezentanții Primăriei pentru anul acesta este EURO 2020. Totodată, au fost aprinse și luminițele de Crăciun care au costat o sumă fabuloasă. 

Târgul de Crăciun din București și-a deschis porțile

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea a inaugurat Târgul de Crăciun din București. Iluminatul festiv ales pentru anul acesta celebrează statutul Capitalei ca oraș gazdă al EURO 2020. Primăria Capitalei a montat 10 milioane de LED-uri care sunt dispuse pe 920 de kilometri, mii de figuri 2D și 3D, brazi giganți, dar și numeroase mingi și simboluri fotbalistice. Suma fabuloasă la care se ridică investiția este de 2,5 milioane de euro (circa 12 milioane de lei). (VEZI imaginile în Galeria FOTO)

Târgul de Crăciun a fost inaugurat astăzi în Piața Constituției și va fi deschis până după Crăciun. Bucureștenii sunt așteptați la concertele care se vor desfășura până duminică seara și să se delecteze cu diferite dulciuri sau produse tradiționale de sezon. Peste 130 de exponați vor fi prezenți la căsuțele târgului. Totodată, pasionații sporturilor de iarnă au la dispoziție un patinoar, copiii se pot întâlni cu Moș Crăciun sau se pot fotografia la bradul înalt de peste 30 de metri.

București, oraș gazdă la EURO 2020

„Primăria Municipiului Bucureşti doreşte să sublinieze aşa cum se cuvinte statutul de oraş gazdă al Campionatului European de Fotbal 2020, amplasând în Capitală, prin intermediul Companiei Municipale Iluminat Public Bucureşti, 618 mingi de fotbal, 235 de panouri cu inscripţia «Euro 2020», 140 de trofee şi 33 de fotbalişti de mari dimensiuni, purtând tricouri în culorile echipelor pe care le reprezintă. La acestea se adaugă un brad special, de 12 metri înălţime, amplasat în Piaţa Presei Libere, decorat în culorile drapelelor ţărilor participante la turneul final de anul viitor”, precizează reprezentanții PMB.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×