Ludovic Orban, ultimele detalii despre moțiunea de cenzură. Liderul PNL se laudă că ar fi strâns 244 de semnături!

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
06/10/2019, 14:04
Ludovic Orban, ultimele detalii despre moțiunea de cenzură. Liderul PNL se laudă că ar fi strâns 244 de semnături!
Ludovic Orban, ultimele noutăți cu privire la moțiunea de cenzură *foto: facebook

Ludovic Orban se arată optimist că va putea să dărâme guvernul Dăncilă la moțiunea de cenzură de joia viitoare. Cu toate acestea, președintele PNL susține că executivul încearcă să  îi facă pe semnatarii moțiunii să se răzgândească. De asemenea, Orban susține că nu are nicio emoție în ceea ce îi privește pe parlamentarii UDMR, chiar dacă aceștia nu vor vota la vedere.

Ludovic Orban are încredere că UDMR va vota pentru moțiunea de cenzură

Orban a discutat despre obișnuința UDMR de a vota fără bile la vedere: „În 30 de ani conducerea UDMR nu a cerut niciodată parlamentarilor UDMR să voteze la vedere. La ei este o cutumă în cadrul grupului UDMR. Tot în acești 30 de ani toate deciziile oficiale luate de conducerea UDMR au fost respectate de parlamentarii UDMR. Eu nu am nicio emoție în privința votului parlamentarilor UDMR.

Avem semnale din partea multor parlamentari că Guvernul caută să ofere marea cu sarea semnatarilor moțiunii cu intenția de a-i determina să nu vină la vot. Până în momentul de față nu am cunoștințe despre niciunul dintre semnatari că ar fi luat o altă decizie decât aceea de a vota moțiunea de cenzură și așa mi se pare corect și moral, pentru că a semna moțiunea e un angajament de a o și vota”, a spus Ludovic Orban, la o întâlnire a liberalilor la Vrancea.

Ludovic Orban, ultimele noutăți cu privire la moțiunea de cenzură
Ludovic Orban, ultimele noutăți cu privire la moțiunea de cenzură *foto: facebook

Președintele PNL se laudă că a mai strâns semnături pentru moțiunea de cenzură

Ludovic Orban a anunțat că a mai adus câțiva parlamentari de partea moțiunii: „Am avut foarte multe discuții cu parlamentari care nu au semnat moțiunea de cenzură și în momentul de față avem angajamente de vot la moțiune din partea a încă șapte parlamentari. Deci 244. E un scor mai confortabil. Convingerea mea e că toate formațiunile politice care s-au angajat în susținerea acestui demers sunt mobilizate la maxim pentru a asigura succesul moțiunii de cenzură”, a subliniat Orban.

Moțiunea de cenzură va fi dezbătută și votată joi, în plenul Parlamentului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×