Ludovic Orban, planuri ferme pentru Primăria Capitalei! „Avem patru candidați pe care îi măsurăm”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
19/01/2020, 10:59
Ludovic Orban, planuri ferme pentru Primăria Capitalei! „Avem patru candidați pe care îi măsurăm” GALERIE FOTO
Premierul Ludovic Orban spune că PNL este gata pentru alegeri. Sursa foto - EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Premierul Ludovic Orban are planuri ferme pentru Primăria Capitalei! Acesta a declarat că va fi lansat un sondaj de opinie care va testa potențialii candidați ai partidului, fiind vorba despre patru persoane care vor fi măsurate.

Ludovic Orban, planuri ferme pentru Primăria Capitalei!

„Săptămâna care începe, luni, va intra în teren un sondaj de opinie care va testa potențialii candidați ai partidului, patru la număr.

Avem patru candidați pe care îi măsurăm, dar, evident, avem și alți candidați pe care îi măsurăm. (…) În măsura în care rezultatele sondajului sunt relevante. (…)

„Avem patru candidați pe care îi măsurăm”

Dacă sunt doi candidați apropiați ca parametru vom decide în funcție și de alte criterii. Dacă cineva iese în evidență și în mod clar se dovedește că are cei mai buni parametri, acela va fi candidatul primar”, a spus Ludovic Orban.

Șeful Executivului a precizat că el nu este măsurat în acest sondaj, din punct de vedere al posibilității de a candida la Primăria Capitalei.

„Eu sunt măsurat numai ca grad de satisfacție față de exercitarea funcției de premier, ca și cotă de încrede ca lider politic.

Nu sunt măsurat ca și candidat la Primăria Capitalei, pentru că misiunea mea este să câștig alegerile locale și parlamentare și să asigur o bună guvernare.

Partidul m-a desemnat, eu nu pot să mă joc cu oamenii și cu partidul”, a mai spus Ludovic Orban într-un interviu pentru Hotnews.

De asemenea, premierul a discutat și despre asumarea răspunderii pentru alegerea primarilor în două tururi. Orban a transmis că nu este operată nicio modificare în ceea ce privește alegerea șefilor de consilii județene

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×