Ludovic Orban nu are coronavirus. Al doilea test al premierului e tot negativ și acesta va reveni la Palatul Victoria

Adrian Baciu   
în Stiri de ultima ora
24/03/2020, 08:50
Ludovic Orban nu are coronavirus. Al doilea test al premierului e tot negativ și acesta va reveni la Palatul Victoria
Ludovic Orban nu are coronavirus. Al doilea test al premierului e tot negativ și acesta va reveni la Palatul Victoria. Credit line: Isopix / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ludovic Orban își va relua activitatea la Palatul Victoria. Premierul în funcție a primit rezultatele celui de-al doilea test pentru coronavirus și acestea sunt tot negative.

Ludovic Orban nu are coronavirus și revine la Palatul Victoria

În cursul zilei de luni, 23 martie, premierul Ludovic Orban a efectuat al doilea test privind noul coronavirus. Rezultatul acestuia este tot negativ, iar prim-ministrul va încheia perioada de izolare de 14 zile.

Conform Grupului de Comunicare Strategică, șeful Executivului Ludovic Orban, precum și membri ai Guvernului, au primit rezultatul testului pentru noul coronavirus (Covid-19), acesta fiind unul negativ.

„Premierul Ludovic Orban, precum și membri ai Guvernului, au primit rezultatul testului pentru noul coronavirus (Covid-19), acesta fiind unul negativ.

În urma acestui rezultat negativ, premierul a epuizat regimul de izolare de 14 zile și își va relua activitatea curenta la Palatul Victoria. În același sens vor proceda și ceilalți membri ai Guvernului care s-au aflat în perioada de izolare”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Odată cu Orban, și perioada de carantină pentru ceilalți membri ai Guvernului care s-au aflat în perioada de izolare s-a încheiat.

”Prim-ministrul Ludovic Orban va efectua în cursul dimineţii de luni, 23 martie a.c., al doilea test privind noul coronavirus (Covid-19), urmând ca, în situaţia în care rezultatul acestuia va fi negativ, premierul să-şi încheie perioada de izolare de 14 zile.

În acest caz, în cursul zilei de marţi, 24 martie ac, prim-ministrul Ludovic Orban îşi va relua activitatea curentă la Palatul Victoria”, a precizat, luni, site-ul Guvernului României.

Premierul a făcut primul test în data de 13 martie, după ce a venit în contact cu senatorul Vergil Chiţac, în cadrul reuniunii Biroului Politic Naţional al PNL din 9 martie. Testul din 13 martie a avut rezultat negativ.

Guvernul Orban 3, validat pe 14 martie

La o zi după ce a intrat în izolare la Vila Lac 1, Guvernul Orban 3 a fost votat în funcție cu 286 de voturi pentru din 309 valabil exprimate.

Cabinetul Orban 3 a fost validat de Parlamentul României. Audierile s-au făcut prin telefon, parlamentarii din comisii au avut măști de protecție, iar votul s-a dat în sala dezinfectată, unde parlamentarii au intrat pe rând.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×