Ludovic Orban nu are coronavirus. Al doilea test al premierului e tot negativ și acesta va reveni la Palatul Victoria

Adrian Baciu   
în Stiri de ultima ora
24/03/2020, 08:50
Ludovic Orban nu are coronavirus. Al doilea test al premierului e tot negativ și acesta va reveni la Palatul Victoria
Ludovic Orban nu are coronavirus. Al doilea test al premierului e tot negativ și acesta va reveni la Palatul Victoria. Credit line: Isopix / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ludovic Orban își va relua activitatea la Palatul Victoria. Premierul în funcție a primit rezultatele celui de-al doilea test pentru coronavirus și acestea sunt tot negative.

Ludovic Orban nu are coronavirus și revine la Palatul Victoria

În cursul zilei de luni, 23 martie, premierul Ludovic Orban a efectuat al doilea test privind noul coronavirus. Rezultatul acestuia este tot negativ, iar prim-ministrul va încheia perioada de izolare de 14 zile.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Conform Grupului de Comunicare Strategică, șeful Executivului Ludovic Orban, precum și membri ai Guvernului, au primit rezultatul testului pentru noul coronavirus (Covid-19), acesta fiind unul negativ.

„Premierul Ludovic Orban, precum și membri ai Guvernului, au primit rezultatul testului pentru noul coronavirus (Covid-19), acesta fiind unul negativ.

În urma acestui rezultat negativ, premierul a epuizat regimul de izolare de 14 zile și își va relua activitatea curenta la Palatul Victoria. În același sens vor proceda și ceilalți membri ai Guvernului care s-au aflat în perioada de izolare”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Odată cu Orban, și perioada de carantină pentru ceilalți membri ai Guvernului care s-au aflat în perioada de izolare s-a încheiat.

”Prim-ministrul Ludovic Orban va efectua în cursul dimineţii de luni, 23 martie a.c., al doilea test privind noul coronavirus (Covid-19), urmând ca, în situaţia în care rezultatul acestuia va fi negativ, premierul să-şi încheie perioada de izolare de 14 zile.

În acest caz, în cursul zilei de marţi, 24 martie ac, prim-ministrul Ludovic Orban îşi va relua activitatea curentă la Palatul Victoria”, a precizat, luni, site-ul Guvernului României.

Premierul a făcut primul test în data de 13 martie, după ce a venit în contact cu senatorul Vergil Chiţac, în cadrul reuniunii Biroului Politic Naţional al PNL din 9 martie. Testul din 13 martie a avut rezultat negativ.

Guvernul Orban 3, validat pe 14 martie

La o zi după ce a intrat în izolare la Vila Lac 1, Guvernul Orban 3 a fost votat în funcție cu 286 de voturi pentru din 309 valabil exprimate.

Cabinetul Orban 3 a fost validat de Parlamentul României. Audierile s-au făcut prin telefon, parlamentarii din comisii au avut măști de protecție, iar votul s-a dat în sala dezinfectată, unde parlamentarii au intrat pe rând.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×