Lucrurile o iau razna în telenovela anului! Vestita creatoare de modă Lucia Maria Hohan a apelat la spiritism ca să afle dacă „tăurașul londonez” este… bărbatul vieții ei!

FANATIK   
în Stiri mondene
06/12/2019, 10:25
Lucrurile o iau razna în telenovela anului! Vestita creatoare de modă Lucia Maria Hohan a apelat la spiritism ca să afle dacă „tăurașul londonez” este… bărbatul vieții ei! GALERIE FOTO
Potrivit presei mondene, ei ar fi amanta și amantul din telenovela anului: creatoarea de modă Lucia Maria Hohan și „tăurașul londonez”. Sursa foto: flickr.com

Scandalul monden dintre faimoasa creatoare de modă Lucia Maria Hohan și IT-istul Adrian Stănescu, bărbatul alături de care a trăit 11 ani și cu care a făcut doi copii, un băiețel și o fetiță, a intrat în sfera… ocultismului!

Lucrurile o iau razna în telenovela anului! Vestita creatoare de modă Lucia Maria Hohan a apelat la spiritism ca să afle dacă „tăurașul londonez” este… bărbatul vieții ei!

Mămica aventurieră ar fi vrut să se asigure că amantul care i-a înnebunit simțurile, M.C. – cum l-a devoalat zilele trecute presa mondenă (vezi galerie foto)  – este și va rămâne bărbatul vieții sale! După cum știți, „tăurașul londonez” are și el 3 copii, locuiește în capitala Angliei, și ca un tânăr lider european ce se respectă, divorțează și el! Că așa e la modă cu celebritățile… Ne arată calea! ?

Conform dezvăluirilor din cancan.ro, marea creatoare de modă a apelat, ca orice femeie normală, la… spiritism! Lacomă, a contactat nu unul, ci doi spiritiști! Pe… internet! Tot conform cancan.ro, Lucia Maria Hohan s-a aruncat în „nisipurile mișcătoare” ale spiritismului pentru a-i se dezvălui ce-i rezervă viitorul în relația extraconjugală cu noul amant. Opțiune de viață care a costat-o „numai” 5.000 de dolari! ?

De la spiritiștii on-line Isaac și Ellison „a aflat că ar urma să fie cerută în căsătorie de fostul membru al Guvernului în 2020”. Ultima oră: „tăurașul londonez” are gagică proaspătă la Londra!

Sub imperiul ultimei sale pasiuni nebune, care, conform wowbiz.ro, este doar una dintr-un lung șir de infidelități conjugale, „creatoarea de modă ar fi început să studieze intens modalități prin care să-i transmită noii cuceriri iubirea pe care i-o poartă, cu ajutorul telepatiei. Ulterior, a venit vestea cea mare de la doi spiritiști on-line, Isaac și Ellison: a aflat că ar urma să fie cerută în căsătorie de fostul membru al Guvernului în 2020!”, dezvăluie, în exclusivitate, romaniatv.net.

Bomba explodează însă acum: veste tristă pentru doritoarea și pasionala mămică. Circulă zvonuri în presa mondenă că „tăurașul londonez” ar fi făcut deja o nouă cucerire la Londra. Din ciclul „Și ne…fericită, și cu banii luați de spirite”!

Incredibil: copiii tratați cu bioenergie în loc de doctor!

Mai mult, Lucia Maria Hohan a început s-o ia și pe căi neortodoxe. Sursele cancan.ro dezvăluie fapte de domeniul incredibilului, și anume că „vestita designeriță ar fi tratat anumite afecțiuni ale copiilor cu ajutorul bioenergiei. Mai exact, după ce soțul i-ar fi spus că fata și băiatul ar avea nevoie de ajutor specializat, creatoarea ar fi susținut că aceste probleme se pot rezolva cu ajutorul unei prietene ce se ocupă, printre altele, și de bioenergie. Prietenă care ar fi învățat-o pe designeriță că nu e nevoie să meargă la medic, că îi poate vindeca ea pe copii cu bioenergia”.

„Există o poveste, susține că a citit ea (n.red. – prietena), cu bioenergie… despre un blestem satanic de la bunica ei moartă, care a apărut ca o stea a lui Satana pe inima ei. În epoca medicinei să creadă în voodoo și blesteme de la oameni morți?! Tot prietena e cea care i-a citit în astre că amantul este soțul ei din altă viață, din anii 1950, și de aia a avut o atracție fizică instantanee. Din cauza acelui «blestem» a și ajuns fata asta să creadă în profețiile unor șarlatani online. Cum să cheltuiesti mulți bani doar ca să auzi despre viața ta de la niște persoane din online, care susțin că citesc în stele?!”, anunță cancan.ro că ar fi povestit una dintre surse.

Contactat telefonic de reporterii fanatik.ro, Adrian Stănescu s-a mărginit să declare următoarele privind telenovela din viața lui: „Nu vreau să comentez viața mea privată! Trec prin momente extrem de grele și rog mass-media să se abțină de la orice speculație pe această temă, mai ales că a început și procesul de custodie. Dacă doriți informații, poate ar fi moral să-i contactați pe cei care au ținut cu tot dinadinsul să distrugă o familie!”.

Nopți fierbinți între mămică și un tânăr lider european

Scandalul iscat de Lucia Maria Hohan a pornit de la aventura extraconjugală trăită la cote „fierbinți” de designer, în martie anul acesta, la Londra. Fericitul beneficiar al „farmecelor” creatoarei de modă în această adevărată telenovelă românească, ar fi un fost secretar de stat din guvernul Cioloș.

Conform surselor cancan.ro, „designeriţa și amantul s-ar fi cunoscut la Londra, în luna martie, pe durata unei conferințe a Tinerilor Lideri Europeni (European Young Leaders), ce s-a întins pe durata a două zile. Între cei doi ar fi existat o atracție pentru că la nici 24 de ore după ce s-au cunoscut ar fi petrecut o noapte fierbinte împreună. Ar fi plecat în grabă de la petrecere și ar fi petrecut clipe de vis fix în hotelul unde ea era cazată. Distracția s-ar fi întins până dimineața. Fostul membru al Guvernului ar fi plecat din cameră aproape de 5:30 dimineața, sleit şi obosit după o noapte complexă. Ulterior, între cei doi ar fi existat și un schimb de mesaje telefonice: «Îți propun să fii amantul meu pentru totdeauna, dacă vrei!».

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×