Lucian Becali, nepotul patronului FCSB, criticat pentru mesajele sale despre incendiile din Australia

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/01/2020, 18:33
Lucian Becali, nepotul patronului FCSB, criticat pentru mesajele sale despre incendiile din Australia
Lucian Becali a comentat situația din Australia, în stilul caracteristic. Sursa foto: Washington Post/ antenastars.ro

Lucian Becali, nepotul mai cunoscutului George Becali (patronul FCSB) a fost aspru criticat în mediul virtual pentru mesajele pe care le-a postat despre tragedia care afectează Australia.

Lucian Becali face ”mișto” de situația din Australia: „Vreau să știu câți șoareci și câți șobolani”

Lucian a scris nici mai mult, nici mai puțin decât că nu crede în datele care arată dimensiunea pagubelor provocate de incendiile de vegetație.

Nepotul lui Gigi Becali a scris că nu crede în cifrele date de autoritățile australiene, care au comunicat public că au murit peste 500 de milioane de animale, printre care mulți ursuleți koala și canguri.

„Nu plângeți pentru pădurile noastre. Hiperbole de oameni”

„Pray for Aussie… Dacă sunt atât de exacți australienii că au murit 500 de milioane de animale, de zici că aveau toate buletin… și se făcuse ieri recensământul animalelor, iar lumea dă share în prostie la o aberație, vreau să știu câți șoareci și câți șobolani”, a scris Lucian Becali pe Facebook, conform spynews.ro.

„Aloo, aloo… Nu puteți să faceți nimic pentru Australia! Stați liniștiți la ”locurili voastri” Australia îi departe, încercați ceva pentru Românika… Aloo, aloo… ”, a mai scris Lucian.

„Asta e o provocare… Nu plângeți pentru pădurile noastre cât o faceți pentru alea din Asutralia, hiperbole de oameni…”, a continuat în stilul caracteristic nepotul latifundiarului din Pipera.

Incendiile de vegetație cu care se confruntă țara de la antipozi sunt cele mai grave din istorie.

Milioane de hectare au ars, iar misiunea pompierilor este aproape imposibilă, de vreme ce focul este de neoprit deja de mai bine de trei luni.

Zeci de persoane au murit și sute de milioane de animale în urma acestei tragedii, iar oamenii de știință vorbesc despre o urgență climatică reală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×