Lovitură pentru RCS RDS! Alina Manolache, partenera de emisiune a lui CTP, a demisionat de la Digi

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
17/12/2019, 14:07
Lovitură pentru RCS RDS! Alina Manolache, partenera de emisiune a lui CTP, a demisionat de la Digi GALERIE FOTO
Alina Manolache trece la ziarul Libertatea. Sursa foto - facebook

Lovitură pentru RCS RDS care rămâne fără un reporter de bază la Digi 24. Astfel, unul dintre cei mai importanți reporteri ai televiziunii a decis să spună pas stației de știri, conform celor de la Pagina de Media. Vorbim de de Alina Manolache, realizatoarea emisiunii săptămânale Cap Limpede.

Lovitură pentru RCS RDS!

Așadar este o dublă lovitură pentru că în acest moment Cristian Tudor Popescu a rămas fără partener la emisiune. Alina Manolache realiza și programul zilnic Studio Politic, unul care ocupa tronsonul orar 15.00-16.00.

Sursa citată scrie că Manolache se va alătura ziarului Libertatea, coordonat editorial de jurnalistul Cătălin Tolontan. Pagina de Media scrie că aceasta va lucra în departamentul de investigații al publicației, dar și în cadrul proiectelor video.

Alina Manolache, partenera de emisiune a lui CTP, a demisionat de la Digi

De remarcat că Alina Manolache va mai fi pe post, la Digi 24, până la sfârșitul anului. Alina Manolache a intrat în presă în anul 2005, la postul Realitatea TV.  În anul 2010 s-a alăturat echipei de jurnaliști de la emisiunea „În Premieră”, de la Antena 3.

A plecat și de acolo după doi, când a trecut la Digi24. Ultimii 7 ani și jumătate i-a petrecut la stația de știri RCS, ca reporter pe politic și realizatoare de programe.

De aproximativ o lună, jurnalista a început o emisiune cu gazetarul Cristian Tudor Popescu – Cap Limpede – programată în fiecare vineri de la 21:00. „Îmi place în continuare să merg pe teren, să trăiesc la firul ierbii evenimentele politice, să alerg şi să nu ştiu niciodată ce îmi aduce următoarea clipă.

Nici nu am obosit, nici nu m-am blazat. În schimb, acum fac şi dezbateri politice şi pot să duc subiectele până la capăt: de la culesul lor de pe teren până la punerea lor în context”, spunea Alina Manolache într-un interviu pentru site-ul digi24.ro

„Lumea politică m-a atras încă din facultate, când am făcut practică în redacția unui ziar pentru care scriam scurte materiale despre partidele vremii. Apoi, am migrat către televiziune și m-am ocupat de domeniul social.

Politicul a rămas însă prima și marea mea pasiune. Cei șapte ani petrecuți la Digi24 au fost pentru mine și șapte ani despre politica din România. Vă aștept în fiecare zi, de luni până vineri, de la 15:30, cu noutățile zilei în direct de la Palatul Parlamentului”, își invita Alina Manolache telespectatorii la emisiunea pe care o modera

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×