Lovitură pentru Antena 1. Simona Gherghe nu se mai întoarce la Acces Direct. Anunțul e oficial!

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
13/08/2019, 19:29
Lovitură pentru Antena 1. Simona Gherghe nu se mai întoarce la Acces Direct. Anunțul e oficial! GALERIE FOTO
Simona Gherghe nu se mai întoarce la Acces Direct

Simona Gherghe nu se mai întoarce la Acces Direct! Vedeta de televiziune a făcut anunțul în urmă cu scurt timp, printr-un mesaj pe care l-a postat pe o rețea de socializare. În ultima vreme, au apărut zvonuri potrivit cărora Simona Gherghe ar fi semnat un contract cu Kanal D pentru o nouă producție, însă vedeta a infirmat zvonurile.

Simona Gherghe nu se mai întoarce la Acces Direct

Simona Gherghe a dat cărțile pe față și a făcut anunțul pe contul ei de Instagram. După nouă ani, misiunea ei la ”Acces Direct” s-a încheiat, după cum însăși prezentatoarea TV a mărturisit. Însă… Simona Gherghe va reveni pe micile ecrane tot în cadrul trustului Intact Media Group.

”De pe frontul de mamicie, as vrea sa va scriu cateva randuri. Am fost mereu sincera si, cand s-a intamplat ceva important in viata mea, am preferat sa aflati de la mine, nu din “surse”. Iata-ma, asadar, in fata unui astfel de moment. Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a incheiat. Decizia imi apartine in totalitate si vine dupa multe nopti de nesomn.

Simona Gherghe nu se mai întoarce la Acces Direct
Simona Gherghe nu se mai întoarce la Acces Direct

Simona Gherghe spune că va reveni pe micile ecrane tot la Antena 1

Am intrat intr-o alta etapa a vietii mele si simt nevoia unei schimbari. Au fost 9 ani plini, cu bune si cu rele, in care am invatat multe. Despre lume, despre viata, despre mine. Le multumesc colegilor care mi-au fost alaturi, in tot acest timp.

Si le urez succes, in noul sezon, caci emisiunea merge mai departe. Cat despre mine, dupa aproape 9 ani de stiri si alti 9 de divertisment si news magazine, tot ce va pot spune e ca nu voi renunta la televiziune. Este profesia mea, pasiunea mea! Dupa cum stiti, acum sunt in concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru inca o perioada ? Dar ne vom revedea in curand, la ANTENA 1!”, a mărturisit Simona Gherghe pe contul ei de Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×