Ce se întâmplă cu Simona Gherghe? Ce spune înlocuitoarea ei de la Acces direct

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/07/2019, 12:50
Ce se întâmplă cu Simona Gherghe? Ce spune înlocuitoarea ei de la Acces direct
Cristina Cioran ar putea rămâne în continuare prezentatoarea ”Acces direct” Sursa foto: Facebook

Cristina Cioran a preluat în urmă cu câteva luni frâiele emisiunii ”Acces direct” de la Antena 1 după ce Simona Gherghe a intrat în concediu de creștere copil. Fosta prezentatoare a născut pentru a două oară la începutul lunii mai, un băiețel.

Cristina Cioran a înlocuit-o pe Simona Gherghe scurt timp la ”Acces direct”

Simona Gherghe a lipsit o vreme de la TV după ce a născut un băiețel în luna mai. Fosta prezentatoare ”Acces direct” mai are o fetiță, Ana Giorgia. Actrița Cristina Cioran este cea care a înlocuit-o pe veterana Simona Gherghe care s-ar putea să nu se întoarcă din toamnă la emisiune.

Luna viitoare emisiunea intră în vacanță și Cristina Cioran a lăsat să se înțeleagă că Simona Gherhe va mai sta acasă cu bebelușul. „Nu știu când revine Simona, trebuie să o întrebăm pe ea, dar în toamnă. Eu cred că mă întorc, dar depinde de Simona Gherghe. Să vedem, e discutabil”, a declarat Cristina Cioran, potrivit libertatea.ro.

Actrița vrea să meargă în vacanță la sora ei în Anglia sau undeva unde este mai răcoare. Actuala prezentatoare de la Antena 1 se gândește să viziteze Grecia, Spania sau Turcia. Cu emisiunea intrăm în vacanță în august. Probabil că o să mă duc la sora mea, în Marea Britanie, sau undeva unde e mai răcoare. Nu prea îmi place căldura, deși sunt de la mare, dar la mare e briza cât de cât… În Grecia îmi place în mai, iunie, în Turcia la fel, în rest, vara îmi place în Anglia, pentru că e mai răcorică, mai cu ploaie, mai cu soare. Și-n Spania e foarte fain, dar tot în iunie, maxim, a mai spun Cristina Cioran.

Simona Gherghe are doi copii: o fetiță și un băiat cu consultantul politic Răzvan Săndulescu
Simona Gherghe ar mai putea sta acasă cu bebelușul care a venit pe lume în luna mai
Sursa foto: Facebook

Simona Gherghe are doi copii cu consultantul politic Răzvan Săndulescu

Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 39 de ani. Fiica sa, Ana Georgia, s-a născut pe 23 mai 2017. Simona Gherghe s-a căsătorit cu consultantul politic Răzvan Săndulescu în luna aprilie, cu o lună înaintea nașterii. Pe 9 mai 2019 prezentatoarea TV a născut pentru a doua oară, un băiețel care poartă numele Vlad Ioan. Bebelușul  a primit la naștere nota 10 din partea medicilor și a avut 2.370 kilograme.

Simona Gherghe a vorbit despre cât de greu i-a fost la prima sarcină în comparație cu a doua. Prezentatoarea TV a declarat că s-a simțit foarte rău la prima sarcină și a fost nevoită să facă injecții în burtă. „Nu ştiu, nu ştiu nici asta. Nu mi-am propus. Mă simt bine, adică la Ana… Da, o să fiu aici (n.r. la începutul anului 2019). La Ana am intrat în concediu puţin mai repede decât ar fi trebuit pentru că într-adevăr mă simţeam foarte rău. Eu sarcina aceea am dus-o greu. Mi-am făcut injecţii în burtă de la prima zi până am născut. Singură mi le făceam, în fiecare seară. 8 luni şi un pic, cât am ţinut sarcina. Acum n-am nicio problemă. E în funcţie de cum să simt, dar acum mă simt bine”, a dezvăluit Simona Gherghe.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×