Lovitură pe piața media! Mona Nicolici revine după 14 ani. Va realiza o emisiune la Europa FM

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
19/03/2020, 13:42
Lovitură pe piața media! Mona Nicolici revine după 14 ani. Va realiza o emisiune la Europa FM
Mona Nicolici se întoarce în presă după mai bine de 14 ani. Va realiza o emisiune la Europa FM. Sursa foto: Facebook

Chiar dacă ne aflăm în plină epidemie de coronavirus, piața media din România nu duce lipsă de mutări spectaculoase, cea mai recentă dintre acestea fiind bifată chiar în cursul zilei de joi, 19 martie. Echipei postului de radio Europa FM i se alătură un reputat jurnalist, întors la marea sa dragoste după mai bine de 14 ani de absență.

Mona Nicolici revine în media. Va prezenta emisiunea Piața Victoriei la Europa FM

Așa cum probabil v-ați dat seama deja, vorbim despre Mona Nicolici, fostul realizator al jurnalelor de știri de la B1 TV și Antena 1, care se va ocupa de ediția de vineri a emisiunii Piața Victoriei, ce își propune să aducă în atenția ascultătorilor cele mai importante subiecte ale momentului.

Într-un interviu acordat la scurt timp după ce informația a fost confirmată oficial, aceasta a vorbit pe larg despre mult-așteptata sa revenire acum, când întreaga omenire se confruntă cu una dintre cele mai mari amenințări din istoria sa.

Sigur că abordarea subiectelor din emisiune va fi făcută din perspectiva sustenabilității și a responsabilității sociale. Vreau să fiu acel cap limpede care să-i ajute pe oameni să vadă pe termen mediu și lung, nu doar pe termen scurt. Pentru că deja putem să vorbim despre viața de dinainte de coronavirus și viața după coronavirus.

Nu m-am gândit niciodată că o să mă întorc în presă în plină a criză a pandemiei, într-un mod de viață pe care noi nu l-am mai avut niciodată, la care nu știu cum și dacă putem să ne adaptăm, dar știu că experiența mea profesională vine într-un moment în care cred că pot să ajut.

Mă gândesc la toți cei la care alții nu s-au gândit: la oamenii străzii, de exemplu, care pot fi o sursă de infectare. La cazurile sociale, dar și la soluțiile pentru aceste cazuri, dar la modul concret.

O să lansez și o campanie în prima emisiune, pentru una dintre cele mai mari probleme pe care le are România acum și cu care nu poate să răzbească: secțiile de Terapie Intensivă (ATI) din România și dotarea lor. De altfel, toate emisiunile vor veni cu soluții foarte concrete și cu campanii care să ajute oamenii. Cumva, tot ce am învățat eu va fi acolo”, a declarat Mona Nicolici pentru paginademedia.ro.

De ce a plecat de la OMV Petrom după 14 ani: „Simt că am făcut tot ce puteam să fac acolo”

Totodată, cunoscutul jurnalist a dezvăluit motivele pentru care a decis să părăsească OMV Petrom, companie pentru care a lucrat timp de mai bine de 14 ani, odată cu retragerea din presă. În toată această perioadă, a fost implicată în proiecte de CSR (Răspundere Socială Corporatistă) precum Țara lui Andrei, România Meseriașă, sau România Plantează.

Simt că în 14 ani am făcut tot ce puteam să fac acolo. Am simțit că este momentul să ies din zona de corporație și să dezvolt lucrurile mai mult.

Mă voi implica în noi proiecte care țin de sustenabilitate și responsabiliate socială. Voi fi jurnalist, dar și coordonator de campanii și expert în zona de sustenabilitate”, a mai spus Mona Nicolici.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×