Loteria Română, avertisment pentru toți jucătorii! Ce tentative de înșelăciune au avut loc

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
12/03/2019, 14:40
Loteria Română, avertisment pentru toți jucătorii! Ce tentative de înșelăciune au avut loc GALERIE FOTO
Loteria Română, avertisment pentru toți jucătorii!

Loteria Română atrage atenția jucătorilor cu privire la tentativele de înșelăciune. În ultima perioadă, cazurile de persoane care au fost păcălite de către indivizi necunoscuți cu lozuri în plic falsificare,cu premii constând în autoturisme, s-au înmulțit considerabil.

Loteria Română, avertisment pentru toți jucătorii

În consecință, Loteriei Naționale a atras atenția asupra acestui fapt, publicând pe pagina oficială avertismentul:„ATENȚIE la tentativele de înșelăciune cu locuri în plic falsificate. Precizăm pe această cale că produsele de tip loz în plin instant se comercializează exclusiv în spațiile autorizate de Loteria Română(agenții proprii, agenții mandatare, punctele de vânzare autorizate din cadrul grupului Carrefour, Inmedio.ro și Tabac Xpress_ și numai de câtre angajații din spațiile respective.

Totodată, menționăm faptul că, în prezent, Loteria Română deține în portofoliul de produse doar lozuri care oferă, exclusiv, premii în bani”, este anunțul agenției de jocuri de noroc.

Loteria Română, avertisment pentru toți jucătorii! Ce tentative de înșelăciune au avut loc
Anunțul Loteriei Române

Loz în plic fabricat în România continuă tradiția lozului în plic în țara noastră

Produsul ”Loz în plic fabricat în România” a fost scos pe piață la finalul anului precedent, iar acesta continuă tradiția lozului în plic din țara noastră. Cei care doresc să cumpere lozuri în plic trebuie să știe că îi așteaptă peste 285.000 de câștiguri, în valoare de peste 1,24 milioane de lei. Premiile sunt cuprinse între 2 și 10.000 de lei, iar prețul unui loz este de numai 2 lei. „LOZ FABRICAT ÎN ROMÂNIA este noul produs cu care Loteria Română continuă tradiţia lozului în plic.

Loteria Română, avertisment pentru toți jucătorii! Ce tentative de înșelăciune au avut loc
Loz în plic continuă tradiția lozului în plic din România

Peste 285.000 de câștiguri, în valoare totală de peste 1,24 milioane lei, sunt puse în joc, iar premiile au valori cuprinse între 2 lei și 10.000 lei. Prețul unui loz este de numai 2 lei! Nou loz în plic, „LOZ FABRICAT ÎN ROMÂNIA”, este disponibil în toate agențiile loto, începând din această săptămână”, a informat Loteria Națională.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×