Loteria bonurilor fiscale februarie 2019! Când are loc următoarea extragere

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
17/02/2019, 08:34
Loteria bonurilor fiscale februarie 2019! Când are loc următoarea extragere GALERIE FOTO
Loterie bonurilor fiscale are loc duminica, pe data de 17 februarie 2019

Românii au o nouă șansă de câștig, la loteria bonurilor fiscale! Cei care au solicitat și păstrat bonurile fiscale pot câștiga pe 17 februarie 2019 o mică avere. Fondul de premiere a rămas de 1 de milion de lei, din care se vor acorda cel mult 100 de premii. Dacă numărul cererilor de revendicare va fi mai mare de 100, se va organiza o a doua extragere.

Astfel, pe 17 februarie 2019 se vor extrage bilele care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare. Rezultatele vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi al Loteriei Române, pentru o perioadă de minim 30 de zile. Cei care vor să își revendice premiile vor fi nevoiți să depună cererile începând cu prima zi de la efectuarea extragerii și au la dispoziție numai 30 de zile.

Loteria Română organizează extragerea bonurilor fiscale pe 17 februarie 2019, iar emisiunea va fi difuzată pe TVR 1, de la ora 23:30

Pentru a putea fi considerat câștigător, un bon fiscal trebuie să îndeplinească toate condițiile prevăzute de lege: să aibă înscrise elementele obligatorii care să arate că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat. Fiecare unitate teritorială ANAF la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție va elibera o copie cu mențiunea „conform cu originalul”, iar acestea vor primi un număr unic de înregistrare.

Loteria bonurilor fiscalepune la bataie un milion de lei

Lista numerelor de înregistrare pentru cererile de revendicare a premiilor va fi publicată pe site-urile Ministerului de Finanțe și al ANAF. Extragerea la Loteria bonurilor fiscale are loc duminică, 17 februarie, iar bonurile eligibile sunt cele emise în perioada 1 – 31 ianuarie 2019.  Înregistrarea extragerii Loteriei bonurilor fiscale va fi difuzată pe TVR1, începând cu ora 23:00, când veți putea vedea dacă vă numărați printre fericiții câștigători.

La extragerea de data trecută, ziua emiterii bonului câștigător a fost data de: 13 decembrie 2018, iar valoarea câștigătoare a bonului fiscal: 905

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×