Loredana Groza, reacție după referendumul pentru familie 2018

Maria Cristina   
în Stiri mondene
09/10/2018, 18:31
Loredana Groza, reacție după referendumul pentru familie 2018 GALERIE FOTO
Loredana Groza, reacție după referendumul pentru familie 2018

Loredana Groza a reacționat în urma referendumului pentru familie 2018. Artista a postat pe pagina sa de socializare un mesaj pentru români, în care îi îndeamnă să fie mai sinceri și mai înțelegători la nevoilor celor din jur, îndiferent de orientarea sexuală, iar la finalul mesajului Lori a adăugat videoclipul piesei Y.O.U., care a fost filmat la Gay Fest 2012.

Loredana Groza sprijină comunitatea LGBT

Loredana, mesaj pentru români
Loredana, mesaj pentru români

„E crucial să fim oneşti şi sensibili unii la nevoile celorlalţi. Şi să comunicăm. Nu cred că e aşa de greu să încerci să te gândeşti mai întâi la cel de lângă tine şi abia în clipa în care ai certitudinea că lui îi e bine, să-ţi îndrepţi privirea şi către tine. Pentru mine acestea sunt principiile după care funcţionează un cuplu, o familie şi ar trebui să funcţionăm şi noi ca naţiune, ca o familie la nivelul ţării.

Ne ajută dacă suntem mai atenţi la nevoile celorlalţi, indiferent de preferinţele lor sexuale, culturale, muzicale, vizuale. Caracterul nostru e definit de atenţia noastră pentru ceilalţi şi de moderaţia cu care trăim ceea ce ne oferă viaţa.   Iubirea nu se votează. Căsătoria e o opţiune personală, privată, care nu ar trebui să fie nici obligaţie, nici interdicţie. Vă doresc tuturor să fiţi iubiţi şi să iubiţi cu empatie şi înţelegere“, a transmis Loredana pe Facebook.

Loredana a participat la Parada Gay din Berlin

În 2016, Loredana a participat pentru prima oară, alături de fiica sa, la Parada Gay, care s-a desfăsurat pe străzile aglomerate ale Berlinului. Ea a transmis atunci un mesaj prin care susține comunitatea LGBT.

„E prima oară când particip la Gay Parade-ul din Berlin! A fost o experienţă incredibilă, în care am celebrat diversitatea şi curajul de a fi tu însuţi fără teamă şi prejudecăţi! A fost un spectacol total, de culoare, muzică, costume şi dragoste fără frontiere“, spune Loredana.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×