Loredana Groza, imagini de infarct pe internet. S-a îmbrăcat într-o rochie cu un decolteu adânc. FOTO

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
21/10/2019, 15:02
Loredana Groza, imagini de infarct pe internet. S-a îmbrăcat într-o rochie cu un decolteu adânc. FOTO GALERIE FOTO
Loredana Groza, imagini de infarct pe internet

Loredana Groza a apărut la un eveniment într-o rochie cu un decolteu mai mult decât generos, iar toți cei care au văzut-o au rămas cu gura căscată! Vedeta a arătat fenomenal în rochia mulată și decoltată și parcă a fost mai frumoasă ca niciodată!

Loredana Groza, imagini de infarct pe internet

Cântăreața Loredana Groza a întreținut atmosfera în cadrul unui eveniment caritabil organizat la un hotel din Capitală, „Gala din inimă pentru viitor”. Participanții la gala caritabilă au uitat unde sunt și de ce au venit acolo, atunci când pe scenă și-a făcut apariția Loredana Groza.

Artista a ales o rochie de gală neagră, lungă, cu sclipici, care i-a pus foarte bine în evidență toate curbele periculoase pe care le deține. Decolteul îndrăzneț însă a fost atracția serii!

Vedeta a primit și câteva critici, după apariția sexy

Loredana a publicat imaginile pe rețelele de socializare, unde părerile au fost împărțite. „Confident is sexy (Încrederea e sexy)” a mai scris artista în dreptul unei poze cu una dintre cele mai decoltate rochii pe care le-a văzut România, înainte și după Revoluție!

Mulți dintre fanii acesteia, de pe contul de socializare, au considerat însă că apariția vedetei a fost cam…vulgară. „Că arăți bine asta o știi deja doar că uneori anumite lucruri devin vulgare. Că ai sânii mari se vede chiar și dacă sunt acoperiți”, „Așa nu, Lore”, „Cam mult..Nu se mai vede nimic altceva în afară de sâni”, „Apariție de prost gust”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Loredana Groza, ajunsă la aproape 50 de ani, rămâne una dintre cele mai sexy și apreciate cântărețe din România. Se pare că vedeta a apelat la ajutorul chirurgilor esteticieni, însă se enține în forma pe care o vedem la concertele ei și prin foarte multe ore petrecute în sala de forță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×