Sora Deliei, gravidă și cu sânii la vedere! Imaginile sexy cu Oana și burtica

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
22/11/2018, 21:11
Sora Deliei, gravidă și cu sânii la vedere! Imaginile sexy cu Oana și burtica GALERIE FOTO
Oana, alături de Delia, la concertul ”Acadelia”

Sora Deliei este gravidă din nou, însă, asta nu o face să-și acopere frumusețea, ba dimpotrivă! Aceasta nu s-a sfiit să își lase sânii la vedere. Iată imaginile sexy cu Oana și burtica. După ce cântăreața a devenit nu de foarte mult timp mămică pentru prima oară, aceasta a anunțat fericită că așteaptă și un al doilea copil. Și, cu toate că întreaga familie este în extraz după ce a aflat minunata veste, Jessica, micuța ei și a lui Răzvan, nu pare să fie prea încântată de sexul bebelușului.

Iar, ca fericirea să nu rămână doar în familia Matache, Oana a decis să o împrăștie tuturor. Artista a postat pe o rețea de socializare un filmuleț care înfățișa o ecografie, alături de un mesaj care dezvăluia sexul îngerașului lor. Vedeta a dezvăluit că va avea un băiețel. „Șiii sunt foarte fericită să-mi anunț toți prietenii că Jess va avea un frățior. Are 4 luni în burtică și e sănătos și fericit. Eu și Răzvan (partenerul ei de viață n.r) suntem foarte fericiți, mai puțin Jessu, care a început să plângă când a auzit că e băiețel”, a scris Oana Matache.

sora deliei oana s-a pozat sexy
Sora Deliei s-a pozat cu burtica de gravidă la vedere!

Sora Deliei, gravidă și cu sânii la vedere! Iată imaginile sexy cu Oana și burtica ei

De asemenea, aceasta a declarat, acum ceva vreme, că s-a descurcat cu fetița ei, în primele sale zile de viață, lucru care ne face să ne gândim ca situația va sta la fel și în cazul băiețelului lor. ”Am o fetiţă sănătoasă, slavă domnului! E o mâncăcioasă şi activă şi ne ţine activi. (..) Zilele astea eu doar dacă am avut timp să respir. Dacă nu era mama, nu aş fi avut timp să ies din casă, să mă refac. Aşa am avut timp să mai merg la un coafor, să merg la magazin. Sincer, eu mă aşteptam să fie mai greu. Credeam că un nou născut plânge mai mult, să fie mai multe nopţi nedormite. Din prima seară eu şi Răzvan am luat taurul de coarne. Am spălat-o, i-am tăiat unghiuţele am început să ne înţelegem şi să o înţelegem”, a mai spus Oana Matache.

sora deliei s-a pozat sexy fiind gravida
Fotografia postată de Oana Matache

Și, cu toate că va deveni mămică a doi copii, artista a hotărât să se pozeze în toate ipostazele în care corpul său a suferit oarecare schimbări, astfel că s-a fotografiat în multe feluri pentru a-și aminti cu drag de unele dintre cele mai frumoase momente din viața ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×