Lora, situație critică în Bali unde este izolată de o lună: ”Ne sperie că o să rămânem ai nimănui”

în Stiri mondene
13/04/2020, 13:26
Lora, situație critică în Bali unde este izolată de o lună: ”Ne sperie că o să rămânem ai nimănui”
Lora, situație critică în Bali unde izolată de o lună: ”Ne sperie că o să rămânem ai nimănui”. Sursa foto: Instagram.com

Lora și iubitul ei Ionuț Ghenu au plecat în urmă cu o lună într-o vacanță de vis în Bali, însă concediul lor s-a prelungit din cauza pandemiei de coronavirus, iar artista a rămas blocată la peste 10.000 de km distanță de casă. Cântăreața este speriată că va rămâne fără bani pentru cazare și mâncare.

Cântăreața Lora, panicată că va rămâne fără bani, în Bali

Cântăreața Lora a început cu stângul anul acesta și a trecut prin mai multe clipe cumplite. Artista și-a pierdut mama la începutul anului, iar apoi a rămas blocată în Bali unde a plecat pe data de 10 martie. Vedeta și iubitul ei actorul Ionuț Ghenu se tem că vor rămâne fără bani pentru cazare și mâncare.

Frumoasa blondină a mărturisit în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV că în următoarele trei zile va avea loc o sărbătoare locală, motiv pentru care locuitorii nu vor avea curent electric. Lora, pe numele adevărat Laura Petrescu, se teme că va rămâne în întuneric, fără mâncare.

„Vrem să ne mutăm neapărat de aici. Urmează 3 zile de liniște și întuneric. Este o sărbătoare și se sting luminile, vom rămâne fără curent electric, fără internet și încercăm să ne orientăm spre o vilă mai mare. Este foarte frumos aici unde suntem, însă ne sperie că o să rămânem ai nimănui, pe întuneric, fără mâncare”, a mărturisit artista, potrivit viva.ro.

Cum se descurcă artista și iubitul ei în izolare, în Bali

Blondina a povestit că și-a cumpărat măști de protecție de la un magazin local și dezinfectează toate produsele pe care le achiziționează. Lora ar fi trebuit să revină pe meleagurile natale pe 7 aprilie, dar zborul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

Vedeta a mărturisit că în momentul în care va rămâne fără bani va fi nevoită să le ceară ajutorul prietenilor din țară, însă până atunci cheltuie cu cap fiecare bănuț. Cel mai probabil cântăreața și Ionuț Ghenu vor rămâne în Bali până le va expira viza de ședere.

„Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza.

Evident că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui. Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă.

Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate. Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla”, a mai precizat Lora.

Cântăreața a mai declarat că ar avea ocazia unui zbor către Paris, dar așteaptă răspunsul companiei de la care a achiziționat biletele de avion. Lora și iubitul ei încearcă să ajungă acasă până la finalul lunii aprilie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×