Lora, prima reacție după moartea mamei sale. ”Mi-am pierdut busola. Pământul se învârte fără mine”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
30/01/2020, 19:03
Lora, prima reacție după moartea mamei sale. ”Mi-am pierdut busola. Pământul se învârte fără mine”
Lora, prima reacție după moartea mamei sale. Sursa foto: clik.ro

Lora trece prin momente grele, după ce i-a murit mama. Vedeta a avut o primă reacție după tragedia din viața ei. Aceasta a postat un mesaj dureros pe o rețea de socializare în care a spus ceea ce simte acum. Cântăreața le-a mulțumit și fanilor săi pentru mesajele de susținere pe care i le-au trimis.

Lora, prima reacție după moartea mamei sale

”Vreau să știți că încerc..știu că e un proces care necesită timp, cunosc toată teoria. În realitatea pe care o trăiesc acum, multe lucruri nu mai contează, altele nu mai au sens și cel mai ciudat e că pământul se învârte fără mine.

Mi-am pierdut busola odată cu singurul om de la care îmi doream cu adevărat aplauzele, susținerea și iubirea. Mi-ați scris mulți în perioada asta..mulți care ați pierdut pe cineva drag și care ați încercat să mă consolați prin puterea exemplului..apreciez fiecare mesaj și gând bun, doar că nu mă simt în stare să pun în practică sfaturile voastre. Faptul că mi-ați scris a contat enorm. Mulțumesc”, a scris Lora pe Instagram.

Ce mesaj a avut mama Lorei pentru fiica sa

Chiar cu un an înainte să se prăpădească, mama Lorei i-a scris un mesaj foarte frumos fiicei sale, care a ajuns în spațiul public. „Ca să respect adevărul istoric, ai fost un bebe destul de liniştit, ai început să te agiţi după 3 noaptea iar când s-a făcut lumină afară ai hotărât să mă convingi că vei scoate nasul la soare.

N-am fost prea agitată, îmi frecam spatele ca să mai atenuez durerea, am fost organizată, am aranjat cu un vecin să mă ducă cu maşina la spital, cu bagajelul, totul a fost exact la timp, am trecut şi de faza cu sala de travaliu, fără urlete jenante, iar la 10,30 când ţi-am auzit piuitul m-am liniştit complet… erau alţii în jur care începuseră agitaţia.

Prioritatea imediată era păpica, ori eu n-aveam ce să-ţi dau… ai fost alăptata de o altă mămica din salon până am avut eu lapte… următoarea grijă a fost numele… alt circ, altă bătălie pe care am câştigat-o.

Cum-necum, mi-au cam ieşit treburile aşa cum am vrut, şi mă gândesc acum că Dumnezeu m-a ajutat pentru că am fost rezonabilă, n-am cerut imposibilul… şi cu siguranţă tot Dumnezeu ne-a adus împreună, suntem un „tot” destinat să facă bine în viaţa asta, atât cât se poate şi cui merită… să împrăştiem iubire acolo unde e teren fertil, şi unde nu mai pot eu, să fii tu !

Putere îţi doresc şi gânduri bune, protecţie divină şi ajutor necondiţionat de la cei ce te iubesc! Ştiu că vei fi cu siguranţă un OM adevărat!”, este mesajul pe care mama Lorei i i-a trimis fiicei sale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×