Logodnicul Elenei Udrea a dat lovitura! Cu cât a vândut Adrian Alexandrov vila din Corbeanca

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/05/2019, 16:32
Logodnicul Elenei Udrea a dat lovitura! Cu cât a vândut Adrian Alexandrov vila din Corbeanca GALERIE FOTO
Adrian Alexandrov și-a vândut vila din Corbeanca. Sursa foto: wowbiz.ro

Adrian Alexandrov nu stă locului o clipă. Logodnicul Elenei Udrea e un om de afaceri care se reinventează de fiecare dată și scoate bani precum magicianul din joben. De data aceasta, a dat lovitura în imobiliare căci a obținut bani frumușei pe vila pe care o deținea în localitatea Corbeanca din județul Ilfov.

Alexandrov a dat vila cu 200.000 de euro

Adrian Alexandrov are cu 200.000 de euro mai mulți bani în cont. Omul de afaceri cerea inițial 205.000 de euro, dar a lăsat din preț la 198.000, sumă pe care a bătut palma cu un cumpărător. Vila a fost vândută zilele trecute, căci anunțul a dispărut între timp de pe unul din site-urile pe care se pot vinde terenuri și case.

Vila lui Alexandrov are 4 camere și vedere la lac. Casa din Corbeanca, de pe strada Laguna Albastră, se bucură de confort și e situată într-o zonă liniștită, înconjurată de natură, conform anunțului șters între timp de logodnicul fostului ministru al Turismului. Vila are finisaje de lux și se bucură de o bucătărie open-space.

Udrea și Alexandrov, logodnici la distanță/. Sursa foto: Instagram

Vila afaceristului, într-o zonă frumoasă din Corbeanca

Pe lângă livingul gigant de la parter, la etaj vila dispune de trei camere spațioase. Vila vândută de Adrian face parte dintr-un ansamblu semi-rezidențial în care mai există doar 10 case. Cumpărătorul are noroc și de o parcare dublă, asta dacă e șofer. “Vilă de vânzare în Corbeanca, 170 mp utili, 4 dormitoare – vedere la lac.

RE/MAX Estates vă propune spre vânzare o superbă vilă în Corbeanca, amplasată pe strada Laguna Albastră. Confortul, eleganţa şi amplasarea sunt cuvintele cheie care definesc această proprietate ca fiind una excepţională. Zona se bucură şi de un acces uşor către centrele comerciale, aeroport, zonele bussines şi de divertisment dezvoltate în centrul şi nordul Bucureştiului”, scria în anunțul postat de Adrian Alexandrov, scrie wowbiz.ro.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează unul din cele mai vânate cupluri din showbiz-ul românesc. Logodnica și fiica omului de afaceri trăiesc în Costa Rica, iar el face naveta București-San Jose.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×