Locul inedit unde a votat Rareș Bogdan la alegerile prezidențiale. A vrut să dea un exemplu

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 18:56
Locul inedit unde a votat Rareș Bogdan la alegerile prezidențiale. A vrut să dea un exemplu
Unde a votat Rareș Bogdan în prima zi a alegerilor din Diaspora *foto: facebook

Mii de români din Diaspora au votat deja încă din prima zi a alegerilor prezidențiale din acest an. Printre aceștia s-au numărat și mai mulți oficiali ai PNL, cum ar fi europarlamentarul Rareș Bogdan, secretarul general al PNL Robert Sighiartău și senatorul liberal Viorel Badea. Cei trei liberali au fost la coadă la Roma, unde au votat alături de românii din Italia.

Unde a votat Rareș Bogdan la alegerile prezidențiale

Fostul jurnalist Rareș Bogdan, ales europarlamentar pe listele PNL, a votat la Academia România din Roma alături de mai mulți foști colegi de breaslă, dar și de colegi din PNL: „Am votat la Roma, la Academia di Romania, cu Robert Sighiartău și prieteni dragi din societatea civilă, Oana Stanciulescu si Oreste Theodorescu, alaturi de bunii mei colegi senatorul Viorel Badea si deputatul si rectorul Universitatii de Vest, Marilen Pirtea. Nu uitati sa iubiti România în fiecare zi, oriunde s-ar afla!”, a scris liberalul, pe contul său de facebook.

De asemenea, Robert Sighiartău a spus că a votat pentru o Românie normală, aluzie la sloganul lui Klaus Iohannis: „Am votat pentru o Românie europeană, pentru o Românie occidentală. Împreună cu președintele României, cu oamenii de bună credință ne dorim ca următorii cinci ani să fie ani buni, să fie cinci ani de zile de construcție a României, în care vrem să dăm un semnal ca românii care sunt aici să se întoarcă în România”, a susținut secretarul general al PNL.

Președintele PMP, Eugen Tomac, a votat și el la Chișinău

Rareș Bogdan nu a fost singurul lider politic care a votat în străinătate încă din prima zi în care românii din Diaspora aveau oportunitatea să o facă. AStfel, liderul PMP, Eugen Tomac, a votat vineri dimineața la Chișinău. El a afirmat că a devenit o tradiție pentru el să voteze în capitala Republicii Moldova și a spus că a votat pentru singurul „candidat unionist, profesorul Paleologu”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×