Lizeta Haralambie, avocata lui Florin Pastramă, prima reacţie după ce a fost bătut măr: „Au mers să facă niște măsurători și respectivii s-au supărat”

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/10/2019, 11:59
Lizeta Haralambie, avocata lui Florin Pastramă, prima reacţie după ce a fost bătut măr: „Au mers să facă niște măsurători și respectivii s-au supărat”
Avocata lui Florin Pastramă a vorbit despre ce a pățit soțul lui Brigitte Sfăt în altercația de ieri. Sursa foto: Antena Stars

Lizeta Haralambie este reprezentantul legal al lui Florin Pastramă, după ce acesta a fost bătut ieri dimineață de mai multe persoane din cauza unor neînțelegeri legate de niște terenuri executate de bancă. Avocata devenită cunoscută după ce l-a apărat pe Radu Mazăre a oferit câteva informații despre situația clientului său.

Avocata lui Florin Pastramă, primele declarații despre ce s-a întâmplat, de fapt, ieri dimineață

„Au cumpărat o creanță de la un executor și s-au dus să vadă imobilul. Au mers cu topografii să facă niște măsurători și respectivii s-au supărat, probabil, na… L-au bătut foștii proprietari. Florin este la Medicina Legală”, a declarat avocata după ce l-a însoțit pe acesta la spital, în vederea emiterii unui certificat medico-legal.

Persoanele care l-au învinețit pe soțul lui Brigitte Sfăt au fost deja reclamate la poliție, acolo unde bărbatul a fost însoțit de brunetă. Cei doi au mers la Spitalul Colțea, unde fostului concurent de la Fermă i s-a făcut o trimitere pentru investigații amănunțite la secția ORL. Totodată, Pastramă acuza puternice dureri de cap și de gât.

Florin Pastramă
Florin Pastramă, surprins cu bandajul pe cap de fotoreporterii de la spynews.ro

Au sărit cu târnăcoapele!

Potrivit click.ro, mai multe persoane de etnie rromă, foștii proprietari ai respectivului teren unde se afla amplasat un imobil, au sărit la bătaie cu târnăcoapele și i-au spart capul bărbatului. În urma altercației, Brigitte și Pastramă au ajuns de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, iar apoi s-au dus să facă reclamații la Poliție, Brigitte fiind martor în această speță.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×