Liviu Pleșoianu, OUT din PSD? „Partidul nu mai reprezintă nimic pentru mine”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
24/07/2019, 19:41
Liviu Pleșoianu, OUT din PSD? „Partidul nu mai reprezintă nimic pentru mine” GALERIE FOTO
Liviu Pleșoianu a criticat în termeni duri PSD-ul. Sursa foto - facebook

Liviu Pleșoianu ar putea fi primul nume mare OUT din PSD. Deși s-a aflat pe lista scurtă pentru posibilul candidat la alegerile prezidențiale, social democratul s-a supărat rău de tot pentru că filialele nu i-au dat credit. Acesta nu a ezitat să atace partidul, semnându-și practic, astfel, sentința. Pleșoianu ar putea fi dat afară din PSD având în anunțul Vioricăi Dăncilă.

Liviu Pleșoianu, OUT din PSD?

Astfel, recent numită președinte al PSD-ului, Dăncilă a declarat după ce a fost aleasă și candidat al partidului la alegerile prezidențiale că cine va mai critica gruparea va fi aspru sancționat. Cum Pleșoianu tocmai a făcut acest lucru este așteptată acum reacția premierului. „Faptul că toți  sau aproape toți au mers încolonați pe ideea că Viorica Dăncilă este tot ce poate avea mai bun acest partid pentru candidatura la prezidențiale, pentru mine este pe deplin lămuritor.

Din toate punctele de vedere: moral, intelectual, politic. În momentul în care voi candida independent, în mod evident voi pleca din partid. Eu, odată ieșit din acest partid, nu mă mai întorc. Doamna Dăncilă, pentru mine, este un subiect închis. Dacă merge pe aceeași linie, PSD nu mai este de votat, cel puțin de către mine.

Liviu Pleșoianu, OUT din PSD. Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu ar putea fi dat afară din partid de Viorica Dăncilă. Sursa foto – ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Dăncilă, start joc la amenințări

În momentul de față, PSD nu mai reprezintă nimic pentru mine, la nivel de mesaj sau de speranță”, a spus Liviu Pleșoianu. Nu este singurul avertisment lansat de Viorica Dăncilă social democraților. Aceasta le-a transmis celor care nu își vor face norma de voturi că vor fi și ei aruncați peste bord. „Încă nu am stabilit procentul pentru fiecare organizaţie, dar acest lucru este este un act de normalitate.

Atunci când eşti ales, îţi asumi o responsabilitate. Şi cred că această responsabilitate trebuie să şi-o asume fiecare organizaţie, pentru că nu putem obţine victoria pe care ne-o dorim dacă nu vom avea o implicare a tuturor organizaţiilor. În mod normal trebuie să îşi dea demisia. Atunci când îţi asumi un lucru, trebuie să-l duci la bun sfârşit”, a declarat preşedintele PSD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×