Liviu Pleșoianu, furios după ce Gabriel Oprea a devenit vicepreședinte în CEx al PSD: “Dăncilă, îți bați joc de noi?”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
25/11/2019, 10:11
Liviu Pleșoianu, furios după ce Gabriel Oprea a devenit vicepreședinte în CEx al PSD: “Dăncilă, îți bați joc de noi?”
Liviu Pleșoianu, dezlănțuit la adresa lui Gabriel Oprea. Sursa foto: facebook.com/liviu.plesoianu

La scurt timp după ce eșecul Partidului Social Democrat în alegerile prezidențiale de duminică, prevestit de mulți dintre actorii de pe scena politică, a devenit o certitudine, Viorica Dăncilă l-a numit pe Gabriel Oprea vicepreședinte al Comitetului Executiv. Decizia fostului premier l-a scos, însă, din minți, pe Liviu Pleșoianu, unul dintre cei mai înfocați susținători ai lui Liviu Dragnea. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, deputatul îi acuză de lipsă de caracter pe colegii din PSD care au avut cunoștință de acest demers și le solicită să părăsească formațiunea politică.

Liviu Pleșoianu tună și fulgeră după numirea lui Gabriel Oprea vicepreședinte în CEx al PSD

Cuuuuum? Dăncilă, îți bați joc de noi??? Gabriel Oprea a fost făcut VICEPREȘEDINTE PSD!?? Adică eu, după ce am luptat pentru adevăr în comisia „Sufrageria lui Oprea”, sunt într-un partid în care OPREA e vicepreședinte și votează în CEx!?? Sunteți zdraveni la cap?!?

Dăncilă, du-te! Ia-l pe Oprea și duceți-vă-n ce #SUFRAGERIE vreți! …Cu toți cei din PSD care au știut și au fost de acord cu așa ceva! Exact lipsa asta de caracter, exact bătaia asta de joc la adresa alegătorilor și a celor care chiar am luptat pentru adevăr și dreptate i-au mai dat lui Werner un mandat!”, a scris Liviu Pleșoianu pe contul său de Facebook.

Cum explica Viorica Dăncilă prezența lui Gabriel Oprea la sediul PSD

Târziu în noapte, Viorica Dăncilă a oferit explicații în privința prezenței surprinzătoare a lui Gabriel Oprea la sediul PSD din Kiseleff. Aceasta a anunțat că fostul ministru de Interne este începând de acum vicepreședinte în Comitetul Executiv al partidului, unde are și drept de vot, funcție obținută ca lider sindical, în urma semnării unui protocol de colaborare.

Noi am făcut protocol de colaborare cu sindicatele, cu CNSLR Frăția, cu Uniunea Militarilor și Polițiștilor, am făcut cu mai multe sindicate, iar prin aceste protocoale pe care le-am semnat, lidierii sindicatelor respective fac parte din Comitetul Executiv Național. Avem cu cinci sindicate. Toți liderii de sindicate au funcție de vicepreședinte la nivel de Comitet Executiv Național. Am făcut cu cinci sindicate, deci avem cinci vicepreședinți. Au și drept de vot”, a declarat președintele social-democrat după eșecul usturător suferit în alegerile prezidențiale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×