Liviu Dragnea, vizită surpriză la Rahova + mesaje primite de la Victor Ponta și Gabriela Firea

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
25/12/2019, 20:37
Liviu Dragnea, vizită surpriză la Rahova + mesaje primite de la Victor Ponta și Gabriela Firea
Liviu Dragnea, vizită surpriză la Penitenciarul Rahova *foto: facebook Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a început anul 2019 ca cel mai puternic om din România. Liderul PSD și președintele Camerei Deputaților a primit o lovitură teribilă pe 27 mai, când a primit o condamnare definitivă în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Astfel, Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, acolo unde își va petrece următorii 3 ani și jumătate. De altfel, acest Crăciun este prima mare sărbătoare petrecută de fostul șef al PSD după gratii.

Mesaje de Crăciun pentru Liviu Dragnea, de la foștii săi colegi din PSD

Colegii din PSD ai lui Liviu Dragnea îi doresc acestuia multă sănătate și putere. Astfel, Adrian Gâdea, președintele PSD Teleorman, a spus pentru Digi 24„Nu putem să urăm acestor persoane care trec prin anumite momente grele în viață decât multă sănătate”.

Gabriela Firea, primarul Capitalei și unul dintre rivalii lui Dragnea din interiorul PSD i-a urat lui Dragnea „Multă sănătate, putere să treacă peste acest moment. La nivel personal îmi pare rău de ce i se întâmplă, dar la nivel profesional suferim și acum în urma deciziilor drastice pe care le-a luat. Să fie sănătos!”

Și Victor Ponta, fost partener în cadrul PSD și actualul lider al Pro România, a avut un mesaj pentru Dragnea: „Nu mă bucur de răul nimănui. Sunt convins că toți cei care se bucură de răul altora și se ocupă cu răzbunări o să li se plătească în această lume, sau în cealaltă. Nu mă bucur de răul nimănui și oricărui om îi urez să fie sănătos și cât mai bine.”

Liviu Dragnea, surpriză plăcută de Crăciun

Mai mult, Liviu Dragnea a avut parte în ziua de Crăciun de o vizită surpriză. Fostul președinte PSD a primit la Penitenciarul din Rahova vizita reprezentantului Bisericii Catolice în România.

Astfel, Excelența sa Nunțiul Apostolic în România, Mons. Miguel Maury Buendia, Decan al Corpului Diplomatic i-a facut o vizita ecumenică lui Dragnea, căruia i-a lăsat niste mătănii binecuvântate și urările de sărbători din partea sa și a Papei Francisc, arată Antena3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×