Liviu Dragnea candidează la alegerile prezidențiale din partea PSD

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/01/2019, 20:34
Liviu Dragnea candidează la alegerile prezidențiale din partea PSD
Liviu Dragnea, candidat la alegerile prezidențiale PSD!

Anunț bombă pentru România! Liviu Dragnea candidează la Președenție! PSD va urma să aibă primul candidat în cadrul elgerilor prezidențiale, potrivit lui Dănuț Cristescu, președinte al Consiliului Județea. Acesta a anunțat într-un interviu că Dragnea este candidatul Partidului Social Democrat la președenție.

„Eu sunt convins că noi vom reuşi să scoatem la vot mai mult de jumătate din electoratul PSD-ului, atât la europarlamentare, cât şi la prezidenţiale, la acestea din urmă poate chiar undeva aproape de 60 la sută” Dănuț Cristescu a răspun afirmativ la întrebarea despre viitorul câștigător, numindu-l pe Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea candidează la Președenție!

Spațiul politic este cutremurat, nimeni nu s-ar fi așteptat la asta. Dănuț Cristescu, președintele Consiliului Județean, a făcut oficial anunțul că liderul Partidului Social Democrat va candida la Președenție.  întrebat dacă și-a propus ca PSD să câștige, acesta a spus. ” Nu că ne-am propus, vom câştiga sigur ambele alegeri. La europarlamentare, eu cred că la nivel de ţară vom lua aproape 50 la sută din numărul de parlamentari, iar în ce priveşte judeţul Teleorman, vom obţine în jur de 60 la sută din voturile exprimate.

Dănuț Cristescu
Dănuț Cristescu

Eu sunt convins că noi vom reuşi să scoatem la vot mai mult de jumătate din electoratul PSD-ului, atât la europarlamentare, cât şi la prezidenţiale, la acestea din urmă poate chiar undeva aproape de 60 la sută, iar în ce priveşte voturile, sunt absolut convins că vom avea cel mai mare procent de votanţi pentru candidatul PSD la Preşedinţia României.”  Ce a spus Dănuț Cristescu despre procentul avansat? „Nu sunt deloc îndrăzneţe. Eu cred în puterea noastră de mobilizare, în discernământul electoratului şi, ca urmare, în rezultatele pe care le estimăm.”

Liviu Dragnea, susținere totală de la Telorman

Preșdintele PSD, Adrian Gâdea, declara în 2018 că îl susține extrem de mult pe Liviu Dragnea. ”Domnul Dragnea e preşedintele partidului, are susţinerea noastră, care se va concretiza şi mâine în cadrul Comitetului Executiv, în rest… mai multe nu pot să vă spun, decât că are în continuare susţinerea noastră şi a membrilor din teritoriu. De o oră şi jumătate tot primesc sms-uri, tot primesc telefoane de la colegi primari, aleşi locali, simpli membri de partid care îşi manifestă susţinerea în continuare faţă de preşedintele partidului”, a precizat Adrian Gâdea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×