Lia Olguța Vasilescu, despre relația cu Liviu Dragnea: „M-a avertizat”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/01/2019, 11:51
Lia Olguța Vasilescu, despre relația cu Liviu Dragnea: „M-a avertizat” GALERIE FOTO
Lia Olguța Vasilescu, declarații uimitoare despre relația cu Liviu Dragnea!

Lia Olguța Vasilescu a făcut declarații bombă despre relația pe care o are cu Liviu Dragnea. Aceasta a rup tăcerea și a vorbit despre cearta pe care a avut-o cu liderul Partidului Social Liberal.De asemenea, fostul ministru a susținut și că nu are niciun regret că nu mai este la Ministerul Muncii, spunând că a fost doar alegerea sa. Lia Olguța Vasilescu a plecat de bunăvoie de la șefia Ministerului Muncii.

Mi-am asumat acest lucru. În condiţiile în care am finalizat programul de guvernare pe care l-am avut până în 2020, în sensul că toată partea de legislaţie e pusă la punct, acum trebuie urmărită doar implementarea de noul ministru. Eram convinsă că eram capabilă să conduc un minister ca cel al Transporturilor, măcar că vin dintr-un oraş care a fost pe locul 1 la absorbția de fonduri europene și cu foarte multe investiții”, a declarat sursa citată.

Lia Olguța Vasilescu, despre relația cu liderul PSD: „Mi-am asumat acest lucru”

Lia Olguța Vasilescu a fost prezentă la Digi24, moment în care a discutat despre relația cu Liviu Dragnea. Fostul ministru a discutat și despre diversele informații apărute în spațiul public despre o ceartă cu liderul PSD. „Nu am cunoştinţă de asemenea lucruri pe care le văd în spaţiul public. S-a aruncat că m-am certat cu Dragnea într-o zi de vineri. Nici măcar telefonic nu am vorbit în ziua respectivă, nu am avut niciodată o dispută cu Dragnea. Cea care a solicit mutarea pe un alt post de ministru am fost chiar eu. Dragnea m-a avertizat atunci: am mai mers cu tine o dată la Cotroceni pentru mandatul de premier şi am ştiut că va fi un refuz din partea preşedintelui. 

Liviu Dragnea și Lia Olguța Vasilescu
Liviu Dragnea și Lia Olguța Vasilescu

E foarte posib să fie un refuz şi în ceea ce te priveşte la un alt minister. Mi-am asumat acest lucru. În condiţiile în care am finalizat programul de guvernare pe care l-am avut până în 2020, în sensul că toată partea de legislaţie e pusă la punct, acum trebuie urmărită doar implementarea de noul ministru. Eram convinsă că eram capabilă să conduc un minister ca cel al Transporturilor, măcar că vin dintr-un oraş care a fost pe locul 1 la absorbţia de fonduri europene şi cu foarte multe investiţii”, a declarat fostul ministru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×