Live Stream Online serialul Vlad, pe Pro TV – Episodul 13

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/05/2019, 19:00
Live Stream Online serialul Vlad, pe Pro TV – Episodul 13 GALERIE FOTO
Serialul Vlad ajunge la episodul 13, ultimul din acest sezon. Sursa foto: PRO TV

Serialul Vlad ajunge la final, cu episodul 13, astăzi, 20 mai, de la ora 20:30 pe PRO TV. Producția cu care postul de pe Pache Protopopescu i-a cucerit pe români ajunge la ultimul episod, după 12 săptămâni în care PRO TV a avut audiențe neașteptate. Deznodământul serialului inspirat după o producție turcească ne va spune ce se va întâmpla cu Vlad în cele din urmă.

Serialul Vlad de la PRO TV, difuzat la 20:30. Episodul 13 este și ultimul din acest sezon

Telespectatorii primesc însă o veste bună. Astăzi se încheie doar primul capitol din serialul Vlad, căci PRO TV a anunțat oficial că povestea va continua în episodul doi. Sunt foarte multe semne de întrebare lăsate în episodul 12 care vor fi lămurite în episodul 13 și ultimul din acest sezon. Serialul care va începe de la ora 20:30 va avea câteva surprize pentru telespectatori.

Telespectatorii se întreabă ce soartă va avea Barbu până la urmă, dacă va fi sau nu omorât Ștefan, dacă Eliza va pleca de acasă ori se va răzgândi. Toate aceste detalii vor fi clarificate în ultimul episod din primul sezon. Ce știm sigur este că Leo va fi în continuare în pericol. După cum se știe, Vlad a vrut să îl protejeze pe Leo, însă Cezar nu renunță la răzbunare.

Soarta personajelor din Vlad se decide în episodul 13. Sursa foto: PRO TV

Vlad se apropie de Eliza, Ștefan îi face rău Carlei

Cezar vrea să îl distrugă pe Leo în stilul lui caracteristic. Dacă va reuși sau nu, rămâne de văzut. Tot în episodul 13, telespectatorii vor afla cum ajunge Tibi în închisoare și de ce a jucat mereu la două tabere. Cât despre marele jaf de la cazinou, Vlad află ceea ce foarte mulți știau, dar i-au ascuns. Odată cu el, și fanii serialului se vor lămuri începând de la ora 20:30.

Vlad (Adi Nartea) se apropie din ce în ce mai mult de Eliza, cu care poartă discuții interesante. Vlad nu va mai ține cont de sentimentele pe care Roxana le are pentru el și își va declara iubirea față de Eliza. Ștefan recunoaște în ultimul episod că a înșelat-o pe Carla și îi face zile fripte. În cele din urmă, alege calea șantajului și îl folosește pe Matei ca să își ducă planul diabolic la bun sfârșit.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×