Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de joi, 28 martie

Ana Chivu   
în Stiri mondene
28/03/2019, 20:20
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de joi, 28 martie GALERIE FOTO
Ferma LIVE Stream Online ediția din 28 martie

Ferma aduce noi emoții pentru cei ce intră în ring, dar și declarații de iubire plecate de la idila dintre Florin Pastramă și Brigitte Sfăt. „M-am îndrăgostit de tine!”, i-a mărturisit fosta soția a lui Ilie Năstase vărului soției lui Pepe. Cine va părăsi azi competiția? Logodnicul Brigittei a făcut primele declarații despre săruturile pasionale și atingerile surprinzătoare dintre aceasta și Florin Pastramă.

Live Stream Online pe Pro TV emisiunea Ferma – joi, 28 martie

Ediția de azi, 28 martie, aduce declarații de iubire și atingeri pătimași între singura idilă asumată de la Ferma dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă. Cel din urmă a fost suprins gol pușcă în aceeași încăpere cu focoasa brunetă, care părea că nu are nicio reținere.  Sunt extrem de apropiați. Nu știu cu exactitate ce se întâmplă între ei, dar pot să bag mâna în foc că este mult mai mult decât ceea ce se vede. Între ei este ceva cu siguranță.

Florin nu mai are iubită, iar Brigitte pare că a uitat că era logodită înainte de emisiune. E clar, ei se plac și cred că formează un cuplu, pe bune, nu doar de fațadă. Oricum, între ei au fost și momente mai fierbinți decât ceea ce se vede la televizor, asta știu sigur, am și văzut. Nu m-ar mira deloc să iasă de acolo logodiți…”, a spus o sursă din interiorul emisiunii ”Ferma”, pentru Wowbiz.ro.

Florin Pastramă a cerut-o de nevastă pe Brigitte Sfăt

Se zvonește faptul că Brigitte a fost cerută de nevastă de către vărul soției lui Pepe. De asemenea, o sursă din interiorul emisiunii Ferma a susținut că Pastramă vrea chiar și copii cu bruneta. ”Florin Pastramă a cerut-o de nevastă pe Brigitte, iar ea a acceptat. Dacă se va concretiza cererea, depinde doar de ei. Dar Florin susține că o iubește, iar Brigitte i-a cedat, complet, avansurilor.

Pastramă vrea și copii de la Brigitte, vor să îi facă prin inseminare artificială, au discutat despre asta. El, normal, o place că știe că este o femeie cu o stare materială de invidiat, nu își pune problema să mai cheltuiască ceva cu ea, nu că ar fi făcut-o cu alte iubite de-ale sale… Oricum, relația lor e cât se poate de serioasă dacă vor să se căsătorească. Nu știu dacă vorbim de sentimente adevărate, dar pasiunea pe care o împărtășesc este una cât se poate de… fierbinte.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×