Live Bravo, ai Stil pe Kanal D – Emisiunea de sâmbătă, 4 mai

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
04/05/2019, 21:30
Live Bravo, ai Stil pe Kanal D – Emisiunea de sâmbătă, 4 mai
Urmărește live emisiunea Bravo, ai Stil

Sâmbătă, 4 mai, cu începere de la ora 23:00, vom avea parte de o nouă ediție a binecunoscutului show de modă Bravo ai Stil, producție cu care Kanal D reușește să cucerească audiențele în această primăvară. Concurentele vor pune în scenă momente inedite, în încercarea de a-i impresiona pe cei trei jurați.

Vezi live stream online pe Kanal D emisiunea „Bravo, ai stil”, ediția din 4 mai, de la ora 23.00

La finalul fiecărei gale, o concurentă părăsește competiția. În ediția trecută, a fost rândul Ralucăi să își ia rămas bun de la Bravo ai stil, întrucât prestația sa nu i-a impresionat pe cei trei jurați exigenți: Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu.

În ediția din 29 aprilie, aceștia au avut de luat o decizie extrem de grea, fiind nevoiți să aleagă între Monica și Greta. Până la urmă, cei trei membri ai juriului au hotărât să meargă mai departe în concurs alături de Monica. De asemeanea, Natalia a fost eliminată din competiție, spre dezamăgirea fanilor săi, care o vedeau drept mare favorită la câștigarea finalei.

Beatrice Mamara, alături de soțul său, de naționalitate elvețiană
Beatrice Mamara, alături de soțul său, de naționalitate elvețiană

Beatrice Mamara, cadou deosebit din partea soțului

Una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Bravo, ai Stil, a avut parte de momente de neuitat. Este vorba despre Beatrice Mamara, căreia soțul elvețian i-a pregătit un cadou deosebit, cu ocazia aniversării a 11 ani de căsnicie. Este vorba despre o procedură de înfrumusețare, pe care fosta concurentă din sezonul cu numărul patru al show-ului de fashion și-a dorit-o foarte tare.

Am celebrat 11 ani împreună cu soțul meu și mi-am dorit un retuș. Ultima intervenție la nivelul buzelor, o făcusem cu un an jumate în urmă, iar după acea intervenție am rămas cu o oarecare reticență. Mai mult decât un simplu retuș, am decis să repar problemele pe care le-am căpătat în urma somnului pe o parte.

Pe partea stângă a feței mele șanțurile nazolabiale erau mai adâncite, iar acidul hialuronic din colțul stâng al buzelor era puțin mai retras decât în partea dreaptă. A fost prima dată când mi-am injectat acid hialuronic în șanțurile nazolabiale și pot spune că nu a fost traumatizant sau dureros deloc” , a scris Beatrice Mamara pe contul personal de Instagram.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×