Lili Sandu, sarcină în carantină. Cântăreața, gravidă în 6 luni, a dezvăluit care e marea ei frică

Dan Suta   
în Stiri mondene
05/05/2020, 18:23
Lili Sandu, sarcină în carantină. Cântăreața, gravidă în 6 luni, a dezvăluit care e marea ei frică
Lili Sandu a vorbit despre cum este perioada de carantină pentru ea, având în vedere că este însărcinată. Sursa foto: Instagram

Lili Sandu este în a șasea lună de sarcină și stă în carantină, așa cum face toată lumea. Actrița și cântăreața susține că este foarte atentă și grijulie cu ea și cu cei din jur și că are o mare teamă în ceea ce privește nașterea micuțului pe care îl poartă în burtică.

Lili Sandu, sarcină în carantină

Cântăreței îi este frică de un singur lucru: să nu fie nimeni alături de ea când va naște. Neștiind cum va evolua pandemia de coronavirus, Lili Sandu a luat în calcul inclusiv posibilitatea de a naște neasistată nici măcar de partenerul ei.

Vedetei îi este dor de tabieturile pe care le avea înainte să rămână gravidă, de un vin roșu, de tot felul de lucruri pe care acum nu și le poate permite pentru sănătatea bebelușului din pântec.

„Sarcina mă ține frumoasă!️ Este cel mai minunat beauty ritual pentru că totul vine din interior. Pentru corp duc dorul băilor lungi cu un pahar de vin roșu și o muzică de relaxare dar nefiind indicate în perioada sarcinii, mă mulțumesc cu uleiurile antivergeturi și cu muzica. ( râde)”, a mărturisit Lili pentru revista Viva!.

„Mi-e tare ciudă că nu pot călători”

„Îmi e dor de orice!!! Am ajuns să apreciez și câte o ieșire la supermarket, deci cam aici mă situez. De libertate aș zice, de prieteni și călătorii!

Mi-e tare ciudă că nu pot călători! Îmi pregătisem niște vizite în LA și o vacanță cu Silviu. Ultima înainte să apara bebe în viața noastră dar planurile s-au dus…”, a continuat Lili.

Vedeta a povestit și cum arată o zi din viața ei în carantină: „Mă trezesc în jurul orei 8.30, fac 15 min meditație, plimb cățelul în jurul casei, pregătesc micul dejun, citesc, răspund la mailuri sau întrebări pe social media, prepar prânzul, dorm după lunch cam 30 de min, un power nap, văd un serial, cină și înapoi la somn în jurul orei 11.30. Câteodată mai fac și sport dar mai rar recunosc. Suuuuper boring!”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×