Lili Sandu a dezvăluit sexul primului ei copil: ”Îl iubesc dinainte să se nască”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
28/03/2020, 17:46
Lili Sandu a dezvăluit sexul primului ei copil: ”Îl iubesc dinainte să se nască”
Actrița Lili Sandu este însărcinată cu primul ei copil și va avea un băiețel. Sursa foto: Instagram.com

Lili Sandu (40 de ani) este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mamă pentru prima oară. Actrița și cântăreața nu-și mai poate stăpâni emoțiile și a dezvăluit recent pe o rețea de socializare și care este sexul bebelușul mult așteptat.

Lili Sandu va aduce pe lume un băiețel

Frumoasa actriță Lili Sandu și-a dorit enorm de mult să devină mamă, iar dorința i s-a îndeplinit. În curând vedeta va aduce pe lume primul ei copil și a ținut să împărtășească acest lucru cu toată lumea. Mai mult decât atât cântăreața a dezvăluit și care este sexul bebelușului mult așteptat.

„Nu cred că mai are un rost să spun că acest băiețel este de fapt ceea ce mi-am dorit”, a mărturisit Lili Sandu într-un video postat pe contul de Instagram unde a mai transmis că abia așteaptă să-și strângă în brațe bebelușul.

Actrița și-ar fi dorit fetiță: ”Poate gândeam superficial”

Lili Sandu și logodnicul ei Silviu Țolu sunt nerăbdători să vină pe lume primul lor copil. Actrița a adăugat că și-ar fi dorit o fetiță pentru că sunt mai gingașe și mai drăgălașe, dar crede cu tărie că Dumnezeu știe mai bine ceea ce face.

Cântăreața a mărturisit cu ochii în lacrimi că-și iubește băiețelul încă de acum și nu a crezut niciodată că va avea atâta iubire în inima ei pentru a o dărui altcuiva.

„Poate că undeva mi-aș fi dorit să fie fetiță pentru că poate gândeam superficial. Mă gândeam că fetițele sunt atașate de mame, că le putem îmbrăca frumos, că sunt gingașe, mai dichisite, dar cred că Dumnezeu știe exact de ce este un băiețel și vreau să zic că îl iubesc dinainte să se nască.

Nu am crezut vreodată că va exista atâta iubire în inima și sufletul meu”, a mai spus vedeta pe rețeaua de socializare unde a ținut să le mulțumească fanilor pentru mesajele primite în ultima perioadă.

Mesajul transmis de Lili Sandu legat de pandemia de coronavirus

Lili Sandu petrece mai mult timp în casă de când este însărcinată, dar și pentru că țara noastră se confruntă cu pandemia de coronavirus. Frumoasa actriță susține că toți ar trebui să învățăm perioada aceasta o lecție importantă, aceea că trebuie să fim recunoscători pentru momentele frumoase.

Vedeta și iubitul ei se află izolați la domiciliu, dar separat. Lili Sandu a mărturisit că abia așteaptă să-și revadă logodnicul și să se pună… pe gătit.

„Bine ar fi ca la finalul acestui crunt coșmar noi toți să fi învățat o lecție importantă, aceea de a fi fericiți cu ce avem și recunoscători pentru acele momente de fericire.

Trecem prin viață gândindu-ne că ni se cuvin lucruri, oameni, poziții sociale și uităm să ne bucurăm cu adevărat, dar uite că o palmă ne mai trezește la adevăr”, a scris vedeta în urmă cu câteva zile pe contul de Instagram. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×