Lili Sandu este însărcinată în 4 luni. Vedeta va aduce pe lume primul ei copil. VIDEO și FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/02/2020, 15:49
Lili Sandu este însărcinată în 4 luni. Vedeta va aduce pe lume primul ei copil. VIDEO și FOTO

Lili Sandu (40 de ani) a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare una dintre cele mai frumoase experiențe din viața unei femei. Cântăreața este o femeie împlinită și fericită, în special pentru că anul acesta va deveni mamă pentru prima oară.

Lili Sandu va deveni mamă pentru prima dată vara aceasta

Frumoasa actriță Lili Sandu s-a logodit în mai 2019 cu iubitul ei Silviu Țolu, iar acum este din nou în culmea fericirii. Vedeta este însărcinată și a împărtășit vestea cea mare cu fanii cărora le-a arătat testul de sarcină, dar și reacția pe care a avut-o logodnicul ei când a aflat că va deveni tată. VEZI FOTO

Cântăreața își dorește de foarte mult timp să devină mamă, iar dorința i se va îndeplini în curând. Lili Sandu este la început de sarcină și a intrat în luna a patra. Cel mai probabil vedeta va naște în a doua jumătate a lunii august și abia așteaptă să-și țină bebelușul în brațe.

„The best Valentine’s Day surprise! ❤️ Ziua de 15 dec 2019 ora 5.30 am avea sa mi schimbe viața pentru totdeauna! Atunci am aflat ca in câteva luni voi cunoaște fericirea suprema aceea de a mi tine copilașul in brațe?? @silviu.tolu Te iubesc! #theTolus”, a scris frumoasa șantenă pe contul de Instagram în dreptul unui video.

Cântăreața își dorește să aducă pe lume o fetiță

Fanii au reacționat imediat la postarea vedetei și au început să o felicite pentru minunea care va veni în viața sa. Au fost și persoane care au observat încă de acum câteva zile burtica de graviduță în câteva fotografii pe care Lili Sandu le-a publicat pe rețelele de socializare.

Vedeta a povestit că a plâns de fericire când a văzut testul de sarcină pozitiv și a mărturisit că doar familia și prietenii apropiați au știut până astăzi vestea cea mare. Actrița își dorește de foarte mult timp să devină mamă și a apelat inclusiv la fertilizarea în vitro. Lili Sandu a declarat în trecut că și-ar dori o fetiță.

„Aș da orice pentru a avea un copil. Fetiță. Îmi doresc o fetiță, îmi doresc mult. Dar când o vrea Dumnezeu! Mi-aș dori mult de tot”, a spus cântăreața în cadrul unui interviu în urmă cu ceva vreme.

Ce nume va purta copilul lui Lili Sandu și al iubitului ei

„Am intrat deja în luna a patra de sarcină. Ne-am gândit la două prenume. O să fie Leu, în august”, a declarat Lili Sandu care a mărturisit și cum va naște, informează libertateapentrufemei.ro.

Vedeta dorește să se încurajeze să aleagă nașterea naturală și speră că bebelușul va veni pe lume prin această modalitate. „A rămas să nasc pe cale naturală. Vreau să încurajez acest tip de naștere. Sper să pot face asta, să nasc natural”, a mai spus actrița, potrivit sursei menționate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×