Lidia Fecioru vorbește despre cele 3 tipuri de bărbați și femei de care trebuie să fugi

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
03/03/2019, 14:51
Lidia Fecioru vorbește despre cele 3 tipuri de bărbați și femei de care trebuie să fugi GALERIE FOTO
Lidia Fecioru vorbește despre cele 3 tipuri de bărbați și femei de care trebuie să fugi

Numerologul Lidia Fecioru a vorbit, în emisiunea ”Adevăruri ascunse” despre cele 3 tipuri de bărbați și femei de care trebuie să fugim în viață pentru a ne fi mai bine. Cu toții avem anumite nevoi pe care dorim să ni le satisfacem. Nu avem un etalon, nu neapărat, însă știm că dorim o persoană cu care să purtăm conversații ore întregi, vrem o persoană care să ne asculte când avem ceva pe suflet, brăbații râvnesc la femei care să îi satisfacă, iar femeile vor bărbați care să le înțeleagă.

3 tipuri de bărbați și femei de care trebuie să fugi

Par multe dorințe, însă totul s-ar putea limita la o simplă regulă: caută-ți un om care să fie la același nivel cu tine. Iar dacă tot ai semne de întrebare legate de asta sau poate chiar nu te pricepi la iubire, iată 3 tipuri de femei și bărbați de care să te ferești, pentru a simplifica toată alergătura.

tipuri de bărbați pe care să îi eviți

Bărbații care evită o primă întâlnire față în față– Unul dintre tipurile de bărbați de care trebuie să te ferești îl reprezintă bărbatul care evită întâlnirea față în față. Ei sunt oamenii care nu au intenții serioase. Aceștia își văd de lucrul lor, iar tu ești omul de care ei nu au nevoie.

Bărbații imaturi– Al doilea fenomen îl reprezintă bărbații care sunt imaturi. Ei ar trebui să fie brațul dur, capul familiei, omul cu care te poți sfătui și lua decizii, astfel că nimeni nu dorește un om care mai ales în situațiile seriose să ia în derâdere totul. Aceștia chiar dacă sunt angajați într-o relație, sunt mereu puși pe distracție. Orice subiect serios se duce în altă parte din cauza comportamentului lor. De asemenea, ei nu știu să respecte. Tu nu ești deloc în raza lor, căci ei nu își doresc un viitor cu tine.

Bărbații care nu vor o relație– Geniile lumii au fost întotdeauna singure, de unde putem deduce că orice prezență feminină i-ar încurca în planurile de viitor. Ei nu te includ în planurile lor, iar forma de egoism este dusă la extrem. Ei nu-și fac planuri cu tine. Nu poți face casă cu asemenea persoană. Acest om îl poți păstra poate pentru cel mai bun prieten, dar niciodată ca iubit. Noi trbeuie să ne alegem persoana cu care suntem pe același nivel de intelectualitate. Niciodată nu ai să vezi un om de știință care să aibă lângă el o femeie care îl urmărește vorbind.

Lidia Fecioru vorbește despre cele 3 tipuri de bărbați și femei de care trebuie să fugi
3 tipuri de femei și bărbați de care ar trebui să te ferești

tipuri de femei de care să te ferești

Femeia arogantă– Ea este femeia care le știe pe toate, care nu îți dă voie să-ți spui părerea, chiar dacă poate semăna cu a ta. Poate să fie schimbat doar modul, însă ca a ei nu e. De menționat este că ea crede că le știe pe toate, probabil din cauza unor frustrări adunare sau din urma unei relații în care a fost ținută sub papuc, iar acum eliberată, face exact ceea ce nu îi place.

Femeile care se plâng constant– Acest gen de femei trebuie să păstreze mai mult mister în jurul lor. Se oferă prea mult, dau totul din prima, lucru pe care bărbații nu îl caută.

Femeile cu conversații sărace– Acestea nu caută un subiect de discuții, dar se plâng de partenerul de conversație că ar fi plictisitor. Se limitează la temele banale de discuții, de pildă vremea. Bărbații vor femei cu care să vorbească ore întregi, să dezbată, să aibă o provocare. Mai mult, acest gen de femei nu au ambiție, lucru care iarăși dă motiv bărbatului să fugă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×