Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Cele 7 tipuri de dragoste, ce fel de iubire trăiești

Ana Chivu   
în Horoscop
16/02/2019, 19:45
Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Cele 7 tipuri de dragoste, ce fel de iubire trăiești GALERIE FOTO
Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, despre cele 7 tipuri de dragoste!

Cunoscuții astrologi Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au vorbit în cadrul emisiunii  „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, despre cele 7 tipuri de iubire. Ce conțin ele și cum sunt peste ani?  Vechii greci aveau cele 7 iubiri numite astfel: Eros, Philia, Storge, Agape, Pragma, Philautia.

Acestea sunt cele 7 cuvinte care clasificau tipurile de iubire de anticii Greciei și care semnificau diferite tipuri de dragoste.  „Singurii ochi frumoşi sunt aceia care te privesc cu tandreţe. Reuşita în dragoste înseamnă mai mult decât a găsi omul potrivit. Înseamnă a fi omul potrivit”

Lidia Fecioru și Mihai Voropchivici: cele 7 tipuri de iubire

”Când plecam unul de lângă celălalt nu ni se părea că ne despărţim, ci că mergem să ne aşteptăm altundeva. Înţelege faptul că dragostea şi reuşitele măreţe implică uneori şi riscuri măreţe. Dragostea e ca spinul: nu-l simţi când intră, dar te doare când îl smulgi cu sila. Dacă dragostea te cheamă, urmeaz-o chiar dacă drumurile ei sunt grele şi abrupte.”

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, despre cele 7 tipuri de iubire
Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, despre cele 7 tipuri de iubire

Dragoste nebună

Un magnetism care nu acționează cu raționalul alături. Trăiri la maximum și sentimente care dau năvală peste orice situație. Contează doar ce simt, atât!

Simpatia

Oamenii în aceste relații sunt ei înșiși. Se acceptă așa cum sunt, fără să sape în adâncuri după ceea ce a fost în trecutul lor.

Iubirea goală

Cuplurile acestea sunt din angajament! Mila ține relația, din păcate. Unul din ei se angajează să-l ridice pe celălalt fără să mai țină cont de fericirea sa. Ei sunt de ochii lumii, tot ce face, face pentru alții.

Iubirea romantică

Dragostea aceasta este fără angajamente serioase cu toate că cei doi implicați se iubesc fără opreliști. Ei trăiesc și respiră iubire, până la angajament.

Compania

Relație bazată pe tot ce doar place din partea amândurora, fără pasiune. O relație frumoasă care nu trezește sentimentul de iubire profundă, care nu deține focul. Cei din cuplu au o relație ca după 60 de ani.

Dragostea adevărată

Are multe cuprinse în ea, care se întâlnește rareori. Relația unde cel de lângă simte ceea ce urmează ca celălalt să spună, unde orice sentiment este îmbrățișat de toate cele de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×