Lidia Fecioru a dezvăluit ce lecție va învăța fiecare zodie până la final de an. Mare atenție pentru Gemeni și Lei

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
17/07/2019, 11:04
Lidia Fecioru a dezvăluit ce lecție va învăța fiecare zodie până la final de an. Mare atenție pentru Gemeni și Lei
Lidia Fecioru a dezvăluit ce lecții vor învăța anul acesta cele 12 zodii ale horoscopului european. Sursa foto. clickpentrufemei.ro

Lidia Fecioru a dezvăluit prin ce evenimente va trece fiecare zodie până la sfârșitul anului 2019. Astrologul atenționează nativii născuți în zodia gemeni, dar și pe cei născuți în zodia leu. Află din rândurile de mai jos ce se întâmplă cu fiecare zodie. 

Horoscop Lidia Fecioru pentru ultimele luni ale anului 2019

Berbec Anul 2019 este unul în care poți corecta greșelile trecutului, înveți din propriile eșecuri și devi o persoană mai responsabilă. Vei căpăta mai multă încredere în tine trebuie doar să crezi că se poate.

Taur – Se anunță un an în care vei face pași importanți. Poate fi vorba de o nuntă sau nașterea unui copil. Învață să îți înfrunți temerile și să nu îți mai fie frică de evenimentele zilei de mâine. Trăiește clipa!

Gemeni – Cuplurile căsătorite se gândesc să facă un copil. Învață să nu mai ții în frâu emoțiile și sentimentele. Termină proiectele pe care le ai deja începute și abia apoi demarează altele. Nu te aglomera degeaba. Poți face altceva între timp.

Rac – Învață să renunți la conexiunea cu trecutul și trăiește cât mai mult în prezent. Nu te mai atașa așa mult de lucrurile efemere care te înconjoară. Vei avansa în carieră și acest lucru îți va aduce mai mulți bani și succes.

Ce lecție va învăța fiecare zodie până la sfârșitul anului
Ce lecții de viață vor învăța zodiile anul acesta. Sursa foto: pixabay.com

Leu – Uită ce s-a întâmplat în trecut și mergi mai departe. Amintirile neplăcute te țin în loc. Renunță la prietenii care te trag în jos și axează-te pe propria persoană. Fii puțin mai egoist și vei ajunge în prim-plan.

Fecioară – Ești o persoană foarte tipicară și pui preț pe lucrurile mărunte. Nu mai fii așa de atașat de obiecte sau haine de acum 10 ani. Acordă mai multe atenție lucrurilor cu adevărat importante. Anul acesta vei învăța ce înseamnă să fii fericit.

Balanță – Renunță la prietenii cărora nu le mai pasă de tine. Îndepărtează persoanele care te-au rănit și le-ai iertat. Treci peste suferințe și eșecuri. Învață să-i apreciezi pe cei care te iubesc și te respectă. Vei avea parte de multe lucrui bune trebuie doar să ai răbdare.

Scorpion – Nu mai ține în tine, spune tot ce ai pe suflet, descarcă-te. Ești o persoană introvertită și nu îți place să vorbești despre ceea ce simți, dar ar fi de preferat să nu mai pui la suflet toate răutățile gratuite. Ai numeroase oportunități profesionale, profită de ele.

Săgetător – Nu mai amâna rezolvarea problemelor. Înfruntă problemele pe care le ai dacă vrei să mergi mai departe. Doar așa vei putea să îți vezi visele și dorințele împlinite. Ești pregătit spiritual să faci anumite schimbări.

Capricorn – Viața nu este numai lapte și miere. Eșecurile și nefericirile ne dau impulsul de a merge înainte și ne formează caracterul. Încearcă să înveți ceva din fiecare lecție. Fiecare zi îți aduce o nouă provocare trebuie doar să știi să o depășești.

Vărsător – Ești o persoană foarte sinceră cu tine și cu cei din jurul tău. Uneori sinceritatea poate fi un defect. Ai grijă cui îi împărtășești gândurile și emoțiile tale. Nu toate lumea îți este prietenă. Starea ta sufletească nu este una foarte bună. Mare atenție să nu cazi în depresie. Vindecă rănile trecutului.

Pești – Tu ai foarte multe planuri, dar nu reușești să duci la bun sfârșit nici măcar 1% din tot ce ți-ai propus. Vorbește mai puțin și fă mai multe. Învață să vorbeștI despre reușitele tale abia după ce s-au terminat cu bine. Nu prea știi ce vrei de la viață.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×