Liderul Clanului Sportivilor, Bebino, a fost adus cu targa în fața judecătorilor

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
21/01/2020, 12:14
Liderul Clanului Sportivilor, Bebino, a fost adus cu targa în fața judecătorilor
Bebino, liderul Clanului Sportivilor, a fost adus pe targă în fața judecătorilor *foto: captură Antena 3

Imagini dramatice la Curtea de Apel București, acolo unde Marius Alecu, zis „Bebino”, liderul Clanului Sportivilor, a fost adus pe targă în fața judecătorilor, acolo unde contestă decizia de arestare preventivă, după ce a avut o răfuială în stradă împotriva rivalilor săi.

După răfuială care a avut loc în urmă cu câteva zile, Bebino a suferit mai multe răni grave. Cu toate acestea el a fost închis la Rahova, acolo de unde a fost adus astăzi în fața instanței.

Interlopul Bebino a fost adus pe targă în fața judecătorilor

Bebino a fost adus pe targă în timp ce purta niște pijamale cu un animal print cu ursuleți panda. Astfel, familia spune că bărbatul nu ar fi trebuit adus în fața judecătorilor, deoarece starea lui de sănătate nu îi permite, arată cei de la Antena 3.

Avocata lui Bebino a mai spus și că magistratul care a emis mandatul se teme pentru viaţa sa.

Bărbatul care l-a rănit pe Bebino, Cezar Petcu, zis Joe, s-a predat poliţiştilor şi  a ajuns și el după gratii, fiind arestat preventiv.

Bebino a fost înjunghiat în timpul unei răfuieli între clanuri rivale

În timpul scandalului din București în care a fost înjunghiat liderul Clanului Sportivilor au participat zece persoane. Bebino a fost înjunghiat şi tăiat în mai multe locuri de către Joe, după cum spune el, cel căruia i s-ar fi cerut o taxă de protecţie.

Bebino neagă și spune că nu i-ar fi cerut taxă de protecție bărbatului. Liderul „Clanului Spotivilor” a fost reținut după ce l-ar fi tăiat la gât pe un participant la scandal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×