Liberalii vor anticipate în primăvară! „Timpul este scurt, e nevoie de un parteneriat puternic anti-PSD”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 08:35
Liberalii vor anticipate în primăvară! „Timpul este scurt, e nevoie de un parteneriat puternic anti-PSD” GALERIE FOTO
Liberalii vor să declanșeze alegerile anticipate în primăvară. Sursa foto - facebook

A devenit oficial! Liberalii vor alegeri anticipate în primăvară și nu vor să mai irosească nici măcar o zi în plus! Și deputatul Ovidiu Raețchi a transmis că partidul se pregătește pentru un nou scrutin, de data aceasta provocat. Acesta a mai adăugat că este necesar un parteneriat puternic anti-PSD între PNL și USR pentru ca social democrații să fie îndepărtați de la putere, în caz contrar lucrurile fiind mult mai complicate.

Liberalii vor anticipate în primăvară!

 “Primăvara va aduce, aproape sigur, alegeri parlamentare anticipate. Strategia pentru locale a partidelor care luptă pentru depesedizarea administrației trebuie făcută plecând de la aceasta premiza. Timpul este scurt, e nevoie de un parteneriat puternic anti-PSD, iar deciziile strategice trebuie luate acum.

 Ponderea pe care PSD încă o are în Parlament și în administrațiile publice locale nu mai reflectă voința electoratului; rezultatul alegerilor europarlamentare și al celor prezidențiale spune clar asta.

„Timpul este scurt, e nevoie de un parteneriat puternic anti-PSD”

Societatea civilă a cerut anticipate, la nivel parlamentar nu a existat niciodată o voință atât de largă (PNL-USR) și de puternică pentru anticipate, iar ideea este susținută puternic și de Președintele Iohannis.

PSD este un partid într-o criză prea profundă ca să mai poată fi lăsat in pozitii de raspundere. Niște oameni care se înjură și sunt gata să se bată în public nu pot lua decizii pentru cetățeni; asta s-a văzut limpede in perioada in care au fost la guvernare și se vede încă foarte bine în situația critică în care Gabriela Firea a adus Capitala”, a scris Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×