Liberalii prahoveni, mesaje obscene la adresa adversarilor din PSD, după rezultatul final al alegerilor prezidențiale. Video

Liberalii prahoveni, mesaje obscene la adresa adversarilor din PSD, după rezultatul final al alegerilor prezidențiale. Video
Liberalii din Prahova, înjurături la adresa PSD *foto: captură facebook

Victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis în fața candidatului PSD, Viorica Dăncilă, în turul secund al alegerilor prezidențiale, a adus o fericire fără margini în rândul membrilor Partidului Național Liberal.

Unii dintre liberali, extaziați de victoria la o distanță importantă în fața rivalilor, au întrecut un pic măsura și au sălbătorit cu înjurături la adresa PSD victoria lui Iohannis. Cum a fost și cazul celor din filiala PNL Boldești Scăeni.

Liberalii prahoveni, mesaje obscene la adresa adversarilor din PSD

Astfel, după anunțul rezultatului de la exit-poll, a fost mare petrecere la sediul PNL Boldești Scăeni. Așa că mai mulți oficiali ai filialei prahovene au izbucnit și au aruncat mai multe injurii la adresa rivalilor de la PSD.

Printre cei care se aflau la filiala s-au numărat și consilierul județean Gabriel Tudoran și consilierii locali Cornel Isbășoiu, Cristian Dobrică și Horațiu Tănăsescu au sărbătorit victoria lui Iohannis cu înjurături pentru social-democrați, arată site-ul local ziarulincomod.ro.

Victorie devastatoare pentru Klaus Iohannis la Prahova, în fața Vioricăi Dăncilă

Liberalii din Boldești Scăeni au avut de ce să sărbătorească. Asta pentru că actualul președinte, Klaus Iohannis, a câștigat în Prahova peste 64,40% din voturi (220.268), față de 35,60% câte a strâns Viorica Dăncilă (121.832 voturi). Asta la o prezență de 52,20% din persoanele cu drept de vot.

De altfel, Klaus Iohannis a câștigat nu mai puțin de 36 de județe în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Singurele cinci județele unde a câștigat Viorica Dăncilă sunt Mehedinți, Gorj, Teleorman, Olt și Giurgiu. De asemenea, Iohannis s-a impus clar și în municipiul București și în toate cele șase sectoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×