Liberalii, gata pentru alegerile locale! Vor să anunțe toți candidații până pe 1 martie. Planuri ferme pentru Capitală

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/12/2019, 16:09
Liberalii, gata pentru alegerile locale! Vor să anunțe toți candidații până pe 1 martie. Planuri ferme pentru Capitală GALERIE FOTO
Ludovic Orban vrea ca liberalii să anunțe cât mai repede toți candidații pentru primării. Sursa foto - EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Liberalii sunt gata pentru alegerile locale! A anunțat lucrul acesta chiar liderul partidului, Ludovic Orban. Acesta nu a exclus nici scenariul unui candidat comun cu USR la Primăria Capitalei, dar nu este încă nimic bătut în cuie.

Liberalii, gata pentru alegerile locale!

Preşedintele PNL a precizat că liberalii trebuie să-şi stabilească, până la 1 martie, candidaţii pentru funcţia de primar în toate localităţile. În ceea ce privește bătălia pentru București, Orban a spus că se va face un sondaj de opinie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În cadrul acestuia se va decide dacă partidul va merge cu un candidat comun cu Uniunea Salvați România la Primăria Capitalei.

Vor să anunțe toți candidații până pe 1 martie

“Obiectivul nostru este ca până la data de 1 martie să avem stabiliţi candidaţii la funcţia de primar în toate localităţile din România.

Mai mult de atât, trebuie să începem cel târziu în data de 15 martie campania de stângere de semnături pentru susţinerea candidaturii fiecărui candidat de primar în localitatea în care candidează”, a afirmat Ludovic Orban, aflat într-o vizită în judeţul Vâlcea.

Întrebat dacă PNL va merge la Primăria Capitalei cu un candidat comun cu USR, Orban a precizat că acest lucru se va stabili după “o analiză sociologică”. “Vom face o analiză, vom efectua un sondaj de opinie cu reprezentativitate şi la nivelul Bucureştiului, dar şi la nivelul fiecărui sector.

Vom testa candidaţii noştri. De asemenea, vom testa şi alţi candidaţi şi vom lua o decizie în funcţie de datele pe care le vom obţine din această amplă analiză sociologică”, a spus Orban.

Ludovic Orban nu a exclus nici posibilitatea ca Nicuşor Dan să intre în această analiză sociologică. Noul premier al României a transmis că vor fi testaţi “toţi potenţialii candidaţi, pe diferite scenarii posibile”.

Cel mai puternic contracandidat al liberalilor este, de departe, actualul primar general al Capitalei. Gabriela Firea și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×